6 februari 2016
15:00

Rinns AIK

Referat: Nordvärmlands FF - Rinns AIK 1-0

Nu gick det fort mellan matcherna! Vi hann ta igen oss i ca 15 minuter efter kvartsfinalen, Nordvärmlands FF väntade på andra sidan! Samma motstånd som vi möte i dagens första match och fick 0-0!

Tyvärr så fick vi spela utan Hedström som fick en smäll mot Sörby och kunde inte spela vidare! Trots det så gör gubbarna en riktig bra match igen. Vi börjar piggt och får första målchansen i matchen, tror det var Carl som med vänstern inte fick nån bra träff och bollen smet utanför.

Hemmalaget tog ledningen i den 4:e minuten, vi kom in i en period där vi inte riktigt är med och det är Josef som håller oss kvar i matchen! Runt den 9:e minuten är vi nära kvitteringen, det är Wedin som får chansen men även han har inte turen med sig. Vi skapar nåt läge till men bollen ville inte in.

I absolut sista sekunden vart Wedin nerslagen, armbåge i nacken, av målvakten och det är offatbart att det inte blir straff! Domarens argument är att sånt händer ibland! Sen när är det okej att slå ner en motståndare bakifrån med domarens godkännande?