20:00

Rinns AIK

Referat: Rännberg - Rinns AIK

Rännbergs IK - Rinns AIK 7-4 (1-0,1-1,2-0,0-2,3-1)

Ikväll möte vi Rännberg i en träningsmatch inför cupen på lördag, matchen spelades i 5*15 minuter.

Vi gör två bra första perioder, ett tecken på att vi kanske inte är i det bästa kondition ännu är att deras två första mål kom i den 10:e minuten i respektive period. Första målet gör vi ett pojklags misstag när 2-3 spelare går och byter när motståndarna har hörna. Alexander Nilsson kvitterade till 1-1, innan 2-1 kom i den 10:e minuten.

Tredje perioden är vi inte alls med och tack vare Ogge så stannar det vid 4-1! Nu var det oerhört viktigt att inte vika ner oss och killarna går ut och vinner fjärde perioden med 2-0, ett självmål och Jonas gjorde målen.

Femte och sista perioden så var vi slutkörda och tappade till 7-3 innan Alexander gör 7-4 precis i slutet!

En bra genomkörare för oss inför lördag! Vi kommer med ett ungt lag och vi får sikta oss på att sälja oss dyrt i alla matcherna och sedan se hur långt det räcker!