3 januari 2015
19:10

Rinns AIK

Referat: IFK Velen - Rinns AIK

Så nära en skräll som vi var gjorde ont att inte få till det! Vi tar ledningen efter en av cupens bättre anfall, på tre tillslag kom vi från egen planhalva till målet, Jonas hittade Andreas, som vågat följa med upp i anfallet, han hittade sedan Henric som kyligt satte in 1-0. Tyvärr kom 1-1 målet rätt omgående, "familjen" är den värsta fiende, tror det är så man brukar säga och Dick gjorde 1-1!

Sen höll vi spelet uppe, vi försökte anfalla och backade inte hem. I sista minuten, precis när det känns som om vi ska kunna klara av att ta matchen till straffar kom 2-1, 3-1 får jag ta på mig då jag ej varit tydlig när vi tog ut Ogge och satsade med flygande målis.

En riktig bra match av killarna som förtjänade mer än en förlust i sista minuten. Förövrigt tredje året i rad som vi förlorar till Velen i matchens sista minut. Surt sa räven...