15:00

Bjälveruds IK

Referat: Rinns AIK - Bjälveruds IK

Rinns AIK - Bjälveruds IK 1-4 (1-1)

Säsongens sista match spelades idag på Rinnevi! Gästerna hade inget att spela för, vi hade chans på 4:e platsen. I vanlig ordning så råkade vi ut för sena återbud pga sjukdom, idag var det lagkaptenen Lars Sandberg!

Vi kan börja direkt med att erkänna att vi inte hade någon bra dag alls idag! Laget kändes trött, många trötta ben och huvuden! Vi var inte med på noterna! Domaren hade ingen bra dag, åt bägge håll ska det också sägas! Vi hade kunnat fått Anders Danielsson frilägesutvisad tidigt i matchen, BIK borde nog ha fått en straff för hands, vi skulle ha fått 1-2 straffar, men som sagt domaren var dålig åt bägge håll!

Till matchen nu, vi började okej, men ju längre matchen pågick desto svårare fick vi! När dom väl gjorde 0-1 i den 28:e minuten var det ingen direkt överraskning! Desto mer överraskning vart det när vi fick in kvittering, Henric Ericsson fick bollen från Pär Johannesson, rättade till bollen och skruvade in den i det bortre stolpen! 1-1 i paus ska vi vara glada för!

I andra halvleken lyckades vi hålla upp spelet på ett bra sätt, våra ändringar i elvan, vi flyttade upp Anders Danielsson på mittfältet, Henric tog ett steg ner, medan Urban tog högerkanten. Det kändes som om vi var på väg in i matchen på allvar!

Men sedan tar gästerna över allt mer och bollarna började rulla in, det slutade till slut med 1-4 till Bjälverud! Gästerna var det bättre laget och vann helt rättvist!

Vi får gratulera Sörby till seriesegern i Division 7 Norra Värmland! Själva så verkar vi bli 4:a då vi på måndag får 2 poäng från bortamatchen mot Ämterviks u-lag och kommer då upp på 26 poäng, precis som Råda har, men vi har bättre målskillnad, just nu har bägge lagen +3, men då matchen mot Ämtervik kommer skrivas om från 4-4 till en 3-0 seger för oss hamnar vi på +6!

Det kommer komma en säsongs sammanfattning om några dagar, det vi redan nu kan säga är att vi denna säsong tog 5 poäng än ifjol!