Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Remsle UIF Ungdom-Ledare
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Remsle UIF Ungdom-Ledare.
Ungdom-Ledare
Följ oss för uppdateringar
Ansvariga lag som gör mat
Måndag: Flickor 13
Tisdag: Flickor 14
Onsdag: Flickor 15
Torsdag: Flickor 12
Matsedel
Måndag: Makaroner & köttbullar
Tisdag: Spagetti & köttfärssås
Onsdag: Pastasallad
Torsdag: Hamburgare
Ifjol så förberedde vi mat för kommande dag då tid fanns. Vi rekommenderar att vara tre stycken per pass. På torsdag finns jag till hjälp vid hamburgeriet.
Antal att laga mat för är 120 st (109 barn på fotbollsskolan + ledare)
Allergier:
Gluten 1
Laktos 1
Mjölkprotein 1
Vegetarian (Ägg och mjölk är ok) 1
Fisk och skaldjur 1
Nötter 1
Kärnfrukt och nötter 1
Hur många portioner ska vi laga?
RapporteraRapportera
Frågor:
RapporteraÄr ovanstående alla instruktioner, eller finns det ytterligare information någonstans?
Hur många portioner ska man laga?
När på morgonen bör man vara där för att hinna?
Kommer det att finnas information om alternativa rätter (vego, religion, allergi)?
Mvh/Jenny
Rapportera
Uppdaterad:
RapporteraMan lagar mat av de ingredienser som är inhandlad. Köttfärssås, steka köttfärs och blanda i dolminosås samt koka pasta.
Rapportera
Tack. Men vilken tid på morgonen bör man vara där? När ska lunchen serveras?
RapporteraRapportera
Kan någon vara snäll att svara på:
RapporteraVilken tid måste man vara där? Hinner man om man är där 9 eller bör man vara där tidigare ändå?
När ska lunchen serveras?
Hur länge ska man vara där den dagen? Folk som ställer upp måste få veta hur många timmar de ska räkna med att vara borta... man kanske behöver barnvakt, måste jobba vid en viss tid, har andra tider att passa osv.
Rapportera
Vi har förberett de morötter som finns kvar. Kommer mer morötter imorgon.
RapporteraRapportera