Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Roslagsbro IF P-13

Följ

P-13

Följ oss för uppdateringar
Följ

Försäljning av Klubbrabatter

4 kommentarer
  • 27 mar Matthew Brown

    När kommer klubben löser det här på ett annat sätt eller minska förväntningar? Minst att vi får köpa online istället för fysiska böcker? 3 per spelare är för många, speciellt när klubben får bara hälften av pengarna och alla föreningar säljer dem!

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 mar Maria Folkesson

    Hej Matt!
    Det är inte föreningen utan ungdomssektionen som arrangerar försäljning av Klubbrabatter, du kan mejla dina frågor och synpunkter direkt till dem på ungdomssektion@roslagsbroif.se

    Vill man vara med och påverka kring den här typen av frågor så söker Ungdomssektionen fler medlemmar och P13 är ett av lagen som inte lyckats få fram en representant så det vore verkligen välkommet!

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 mar Maria Folkesson

    Jag kan också dela den information vi har fått från Ungdomssektionen kring försäljning av Klubbrabatter då det kanske kan ge bättre förståelse för försäljningen rent allmänt. Läs nedan:

    “Roslagsbro IF är en ideell förening som bygger på att folk arbetar och engagerar sig "gratis". Och det enda som föreningen ber medlemmar om utöver medlemsavgiften är att bidra till försäljning av Klubbrabatter samt delta vid städdagar och nationaldagscupen.

    Vi har valt att inte höja medlemsavgiften eftersom vi är stolta över att kunna erbjuda medlemskap till så många som möjligt utan att exkludera de som har det sämre ställt. Via klubbrabatten så har man ändå möjligheten att sälja och därmed bidra utan att det ska behöva kosta varje medlem extra pengar.”

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 mar Matthew Brown

    Tack Maria. Problemet är inte pengarna utan slöseriet. Du är cc’d till mejlet jag skickade till Linus.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in