Jonathan Sjöslätt
Emil Malmborg

-----------------------------------

Sexpoängsmatch på Granhällans IP en fredagkväll i september.

Det skulle bli en målchansfattig match på Granhällans IP denna fredagkväll med två lag som det endast skillde 1 poäng mellan i serien. Det dröjde till minut 78 i andra halvlek innan målet kom, och det var RAIF som stod för det. Efter en frispark från Månsson som går perfekt in i straffområdet sätter Rasse till pannan och 1-0. I minuten efter gör tyvärr Simrishamn 1-1 på en liknande situation och resultatet 1-1 står sig matchen igenom.

Det betyder att Simrishamn fortfarande är 1 poäng före RAIF i tabellen och att Rydsgård just nu ligger på kvalplats tillsammans med Skånekurd FF. MEN det är hela 6 lag som ligger mellan 22-25 poäng vilket betyder att med 3 omgångar kvar är det fullt fokus på 9 poäng för att säkra platsen ovanför strecket.

Nästa match är på lördag på bortaplan mot tabell-tvåan Lunds SK där vår gamle tränare Jernberg styr. Senast lagen möttes blev det ett lika resultat.

2 Poäng: Fredrik Ceder
Gjorde ett bra jobb på sin högerkant, även om han ser trött ut större delen av tiden visar han att han har mycket att ge 90 minuter igenom

1 Poäng: Johannes Wetterberg