Många spelare var skadade och några bortresta och dessutom var flera nyförvärv inte spelklara.
Laget som kom till spel var följande:
Hampus - Kalle, Ole, Hugosson, Nikki - Oskar, Fabbe, Andreas - Jeppe, Ferna, Leo
På bänken: Jompa (kom efter 15 min)

2*30 minuter i denna matchen som bl.a. kantades av Silow som var på besök från Skåne, även Mike var där med kryckor.
Linné tog tag i taktpinnen direkt. Efter ett par minuter kom ett skott utifrån som Hampus lämnade en retur på och en Linnéspelare kom först men Hampus kom fram så han hade ingen lucka att skjuta in bollen.
Första halvlek var ganska enahanda. Linné styrde spelet men hade svårt att skapa lägen. Det var mest skott utifrån. Vi hade å andra sidan ett närmast obefintligt anfallspel. Vi hade ett par kontringar där Andreas kom i ett hyfsat läge utanför straffområdet men skottet gick en bra bit utanför. Ferna kom igenom i straffområdet men kom inte loss från sin försvarare och skottet blev inte mer än en lös passning till målvakten. Vi låg rätt i positionerna och alla gjorde en bra försvarsinsats så när Linné kom till straffområdet var det allt som oftas stängt. När de väl kom in i straffområdet var vi där med en tå eller glidtackling om inte Hampus tog hand om bollen.
I början av andra halvlek fick Linné en frispark till höger om straffområdet i höjd med målområdet.
Linnéspelaren slår in bollen som tar på Andreas armbåge (som han har vid kroppen), spelet går vidare och ingen reagerar (inte ens Linnéspelarna) men det gör linjedomaren som viftar med flaggan och påstår att Andreas har 'fält' ut armen. Linnéspelaren slår säkert in straffen när Hampus går åt fel håll.
Ett par minuter senare kommer Linné och slår ett instick, där den löpande Linnéforwarden är först och snyggt styr in bollen i bortre gaveln. Nu känns det tungt. Ett mål kan man alltid få till, men två när vi inte har haft en enda riktig målchans känns tufft. Men efter detta kommer vi mer in i spelet och resten av matchen tycker jag att vi spelar jämt med Linné. Vi har ett par bra lägen, bl.a. har Hugosson ett fint volleyläge efter en hörna men får inte till träffen. Vi får inte till det sista fjärdedelen men vi spelar upp oss.
Matchen slutar rättvist 2-0 till Linné. I 45 minuter är Linné klart bättre men skapar inte mycket. Sista 15 minuterna har vi ett bättre anfallspel men skapar inga riktiga lägen. Försvarsmässigt var det mycket bra hela matchen, det får vi ta med oss.