Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Piteå HC -09

Följ

-09

Följ oss för uppdateringar
Följ

Ingen träning lördag

18 dec 2020 3 kommentarer 263 visningar
Andreas Hansen Tränare
3 kommentarer
  • 19 dec 2020 Susanne Lundmark

    Hej,

    Jag undrar ifall detta är ett beslut som piteå hockey ungdoms har tagit eller om det är ett lagbeslut? P10 har ingen ändring vad jag vet på dagens träning? Sedan skulle jag uppskatta ifall det finns en annan informationskanal för sena ändringar/inställningar (sms grupp typ)

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 dec 2020 Andreas Hansen

    Hej
    Lagbeslut, framförallt ett beslut som medborgare. Det går att diskutera Sveriges hantering under pandemin. En sak som dock inte går att diskutera är att det vilar ett extremt stort ansvar på dig och mig, och alla medborgare. Så om regeringen säger att ALL verksamhet skall stänga kan jag inte ta något annat beslut.

    Hur andra lag hanterar frågan kan jag tyvärr inte svara på.

    Vi har valt att endast använda laget.se. Enkelt för tränarna och enkelt för föräldrar, detta då det bara finns en kanal för information. Information är svårt men även här vilar ett stort ansvar på dig och mig. Tyvärr kan jag inte se det på något annat sätt.

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 dec 2020 Sara Sundqvist

    Här är kommunens info:
    https://www.pitea.se/press/Aktuellt/Invanare/information-om-coronaviruset/aktuelltflode/idrottsanlaggningar-simhallar-och-bibliotek-stanger-lordag-19-december/

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in