16 maj 2020
13:30

Hägersten SK Vit

Referat: Vårby Gårds IF Blå - Hägersten SK Vit

Vi möter ett Vårby Gård i en match där det är jämt målmässigt i två perioder 1-1, 1-2 och en sista period som slutar 0-3, totalt 2-6 förlust. Vårby har en snabb/teknisk spelare som de hela tiden söker långa uppspel (tjong/chans passningar) på och som han skickligt utnyttjar och gör väl minst 4 av målen. Han lyckas vi inte stoppa men vi är långt ifrån utspelade. Vi fortsätter jobba (tjata) om grunderna i vårt anfallasspel, speldjup, spelbredd, spelavstånd och spelbar och grunderna i hur vi vill spela försvarsspel, med hög press och hur vi ska agera för att det ska fungera.
Det är väl lite kort om vad vi fokuserar mest på under matcherna, och det fungerar stundtals helt ok men det finns såklart mycket som kan bli bättre. Det får ta lite tid men vi tränare ser redan en stor skillnad och vi kommer att jobba hårt för att det ska fungera ännu bättre. Det finns hopp. Ha en fortsatt bra helg // Per