Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bergums IF P-2010

Följ

P-2010

Följ oss för uppdateringar
Följ

Ändringar P10 Vit

27 maj 2023 6 kommentarer 245 visningar
Anders Rand Administrationsansv.
6 kommentarer
  • 27 maj 2023 Camilla Ebefors

    Menar ni att vi föräldrar ska hitta lag till träningsmatchen eller vad menas med stötta?
    Ser en risk för alla som spelar vit att de inte får spela match och då inte utvecklas och då kan ju även de tappa intresset. Givetvis förstår jag problematiken att det är för få som kommer men tråkigt då man har ett barn som inte får spela match vilket behövs för att utvecklas. Det har ju varit killar födda 2011 och tränat och andra som är intresserade man kanske kan ta med dem då det inte finns ngt P-11 lag. Kanske gå ut med att man söker spelare?

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 maj 2023 Marie Johansson

    Bara en tanke efter jag försökt trösta en kille som inte längre vill vara med och spela fotboll. Han har själv läst inlägget på laget då han har tillgång till det.
    Det kan vara så att ni skall tacka nej till medel serien och stanna kvar i den lätta så får alla chans att spela matcher även i fortsättningen. Det kanske gör att våra ”sämre”spelare utvecklas positivt också.
    Ha en bra kväll

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 maj 2023 Anders Rand

    Har ni ideer, tankar eller förslag så är ni välkomna ner till träningen på tisdag eller torsdag, förslagsvis efter träningen vid 20:00 så bollar vi förslagen

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 maj 2023 Linnéa Törnqvist

    Hej, jag tycker det här en fråga där jag skulle önska att klubben kunde hjälpa till. Jag tycker det är en för stor fråga för oss föräldrar och er som jobbar helt ideellt som tränare med våra barn. Går det att få till? Säg till om vi kan hjälpa till att ordna ett möte med klubben.

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 maj 2023 Timo Kero

    Eller så fortsätter ni med att spela med få avbytare, de kommer ju även utvecklas av det. Och så får de som vill spela mycket o många matcher.

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 maj 2023 Petra Ström

    Instämmer med Timo!

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in