Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Orust Fotboll P-04

Följ

P-04

Följ oss för uppdateringar
Följ
Orust Fotboll
Fotboll
P-04

Träningstider från och med 1 mars

27 feb 2017 6 kommentarer 293 visningar
Anna Samuelsson Tränare
6 kommentarer
  • 27 feb 2017 Thomas Lyrhem

    Hej!
    Orust IBK har inte många lag kvar för att fotbollen tar mer och ner tid ifrån oss. Kan vi inte försöka samsas om den tid son är kvar av säsongen.
    Orust IBK P-04 har tre matcher kvar, varav den sista är den 19 mars samt ev någon cup.
    Finns det inte några andra träningstillfällen för fotbollen som inte krockar?

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 feb 2017 Linda Rosén

    Nu kommer det att bli svårt för en del killar att välja eftersom vi har inneband på samma dagar och tre matcher kvar att spela. Jag känner att Filip får välja själv, kommer han inte på fotbollen så är han på innebandyn. Med tanke på träningsstatistik så hoppas jag att dom som kör klart innebandyn med matcher får vara med på en träningsmatch?

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 feb 2017 Anna Samuelsson

    Hej!
    Det är jättesynd när det krockar och under februari kunde vi lösa det med tisdagar och söndagar. Tyvärr funkar inte det i mars för då har vi inte dessa tider. Självklart ska man spela färdigt innebandyn, så inte den sporten blir lidande. Vi kommer ta hänsyn till det i träningsstatistiken om man är på annan träning inställt för fotboll.
    Tyvärr har Orustfotboll alltid träningstider på måndagar och onsdagar så vi kan inte styra allt själva men vi kunde lösa februari på ett annat sätt men nu går alla lag igång med sina tider på Stala så vi har inte kvar våra tider där.

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 feb 2017 Daniel Persson

    Jag som är en av ledarna i innebandyn hade uppskattat ifall vi kunde göra något så att barna inte behöver ta beslutet att spela fotboll eller innebandy. Genom att kanske komma överens om att vi tränar innebandy på måndagar o fotboll på onsdagar mars ut( tänker på dom barna som spelar bägge sporterna. Ni andra fotbollspelare är välkommna o träna innebandy ifall ni vill det med).Sen så har vi i innebandy en cup sista helgen i april o skulle vilja ha tränat lite inför den med.

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 feb 2017 Jocke Bergqvist

    Hej, vi önskar inget hellre än att barnen ägnar sig åt flera idrotter och vi har från början sagt att man spelar och slutför sin säsong utan att någon ska belastas negativt för detta. Samtidigt ska man komma ihåg att många av barnen "bara" har fotbollen hela året och därför bedriver vi verksamhet även på vintern för de som vill. På vintersäsongen tilldelas fotbollen inomhustiderna som blir över efter tex badminton, innebandy, handboll och friidrott, då fotbollen och även futsal klassas som utomhusidrott på Orust. Till de futsalcuper vi anmäler oss till försöker vi i största möjliga mån planera så att det inte krockar med andra arrangemang.

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 feb 2017 Jocke Bergqvist

    fortsättning

    Vad gäller utomhussäsong blir vi också tilldelade tider och våra träningsdagar är måndagar och onsdagar på Orust. Nu under en period krockar tyvärr det med innebandyn och vi kan inte göra så mycket åt det förutom att vi pratar med barnen om att de ska slutföra sin innebandysäsong. Vidare har vi därför planerat att ha vårt uppstartsträningsläger för orustlaget senare än tidigare år, mer om detta kommer ut under mars.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in