15:00

IFK Trollhättan

Referat: Östadkulle SK - IFK Trollhättan

Seriefavoriterna duggar tätt i upptakten av säsongen. Idag mötte vi de absoluta favoriterna till att ta hem serien, ett riktigt bra IFK Trollhättan.

Vi gör en fantastiskt bra första halvlek och har ett stolpskott redan efter 1 minut. I 10:e minuten tar vi ledningen genom Smjad, framspelad av Akram. Vi har bra kontroll på Trollhättan hela halvleken genom ett oerhört bra försvarsspel och leder med 1-0 i paus.

Andra halvlek blir lite annorlunda och Trollhättan har ett konstant tryck på oss och vi får ägna oss åt omställningar. Tyvärr får vi lite för bråttom med att slå den avgörande passningen och lyckas inte förvalta något alla omställningslägen vi får.

Känns lite surt att de får göra 1-1 med fem minuter kvar på en riktigt bra slagen frispark rakt i mål.

Men vi tar med oss allt som var positivt och kommer bli svårslagna i fortsättningen.