Referat: Infjärdens SK - Ohtana/Aapua FF

OAFF förlorar bortamatchen mot Infjärdens SK med 4-0 (1-0)

Direkt från start så blir OA tillbakatryckta och får inte en lugn stund med bollen.
Vi har svårt att skapa chanser framåt ovh får rikta in oss på försvarsspel.
I den 12e minuten så kliver ISKs mittback fram och lossar stora kanonen från 20-25 m, rakt upp i krysset helt otagbart för Bosse i kassen. Årets mål redan nu?
Efter målet så jämnar spelet ut sig men det är ISK som skapar dom farligaste chanserna och vi får tacka Bosse att det bara står 0-1 efter första halvlek.

Andra halvlek startar minst sagt jobbigt med 3 mål i baken på mindre än 20 min.
2-0 kommer efter en tilltrasslande situation på en hörna. OA lyckas inte få bort bollen och återigen är Fredrik Marklund sist på bollen.
3-0 kommer i 60e minuten och 4-0 bara 2 min senare på en snygg nick.

OA gör överlag en svag insats mot ett väldigt starkt Infjärden. Resultatet var rättvist men kanske aningen för stora siffror.
Bäst i OA var Bosse i målet, många bra räddningar som höll siffrorna nere.