Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Nysätra IF

Följ

Nysätra IF

Följ oss för uppdateringar
Följ
Nysätra IF
Välj lag/grupp

Kontaktinformation

Namn Nysätra IF
Adress Idrottsvägen 3
Postadress 91534 ÅNÄSET
E-post nysatraif@gmail.com
Orgnr 894000-4396
Kontonr Bankgiro: 338-7974 Swishnummer: 1232680767
Öppettider Klubbstugan har inga direkta öppettider utan är öppen när det är någon aktivitet där. För att komma in där kontakta någon i styrelsen under fliken "Styrelse".

Om Nysätra IF

NYSÄTRA IF– en ideell förening som bedriver idrottslig verksamhet inom motion/gymnastik (Cirkelträning, Kettlebell, Boxercise, Rörelsemix, Cirkus, Motionslådor, Naturpasset), skidor, discgolf, fotboll och basket. Vi erbjuder dessutom en hockeyplan och underhåller motionsslingan "Fröbäckenrundan".

ALLA idrottsutövare är för oss i föreningen lika betydelsefulla oavsett ålder, kön, idrottsmeriter och kunskaper.

HUVUDSAKEN att man vill och känner glädje i sitt idrottsutövande. Att alla idrotter behandlas likvärdigt är för oss i styrelsen en hjärtefråga som vi ständigt arbetar med och som vi försöker sprida i föreningen.

FÖRENINGEN grundar sin verksamhet på ideellt arbete, och med andemeningen att vi ska vara många som delar på arbetet vill vi arbeta för en stark samhörighets- och vikänsla.

Utöver aktiviteterna och träningarna i våra sektioner så brukar Nysätra IF under året arrangera bilbingo och engagera sig på vissa större arrangemang i Ånäset för att dryga ut klubbkassan.

Senast uppdaterad 2022-01-10