22 juni 2021
19:00

Örebro SK FK

Referat: Nora BK Dam - Örebro SK FK

Vi visste att motståndet skulle bli tufft men kanske inte i vilken utsträckning. Vi valde att ta våra tre straffar redan innan matchstart för att börja med lite vind i seglen. Noras damer bjud gästerna på ett rejält motstånd och gick till halvtidsvila med en knapp ledning, 3-2. Det tog till 70:de minuten innan ÖSK kvitterade och en viss stress över att Nora stod emot så starkt kunde man tydligt höra från planens sidcoach. Därefter byttes nya fräscha ben och därtill en nivåhöjning från ÖSK´s sida.
Nu ville man stämma i bäcken och inte låta Nora få fler chanser.
Hela Noras lag kämpade tapper och gav allt in till sista minuten men motståndet var rigoröst och aningen övermäktigt.
Hela laget ska ha en eloge för sitt slit och alla höll humöret uppe. Ni är fantastiska tjejer !!!!