Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Myckle IK F15
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Myckle IK F15.
F15
Följ oss för uppdateringar
Hej!
Här kommer schemat för bemanning av grillen på cupen, söndag den 17/8. Går såklart bra att byta mellan varandra ifall ni inte har möjlighet den tid ni blivit tilldelad. Arbetsbeskrivning återfinns längre ned i inlägget.
Pass 1: 08:00-10:00
Ellen
Gry
Pass 2: 10:00-13:00
Elin
Alice
Alma
My
Hilda N
Isa
Pass 3: 13:00-16:00
Sigrid
Nike
Signe B
Vera
Celina
Lea
Pass 4: 16:00-18:00
Ines
Selma
Felicia
Baka en långpannekaka:
Celine
Signe Z
Kakor lämnas i klubbhuset under cupveckan, senast fredagkväll. Om du vill vara säker på att det är öppet maila info@myckleik.se för att boka tid.
Arbetsbeskrivning grill:
- Första gruppen startar dagen med att ställa i ordning grillar och stekbord. Bord för serveringsyta finns att hämta i det mellersta förrådet i gamla omklädningsbyggnaden.
- Grillkol hämtas i bollförrådet eller kansliet. Grillbestick, handskar, gallerborste, långpannor, värmekastrull, folie mm finns i klubbhuset.
- Sallad, dressing, lök, rostad lök, salt, peppar och grillkrydda finns i klubbhuset och ska ställas fram på serveringsborden. Dessa saker finns att hämta i klubbhuset.
- Fyll plastbackar med kallt vatten så hålls drickorna kylda längre.
- Starta grillarna så att vi kan börja grilla i god tid.
- De frysta hamburgarna ska inte tinas före grillning. De blir bara geggiga om de tinas.
- Tomma bröd- och hamburgarkartonger viks ihop och städas undan direkt.
- Kom i gång med grillningen så tidigt som möjligt och fyll upp 2 stora värmekastruller med färdiggrillade burgare. Se även till att ha grillbordet fullt med burgare när ruschen börjar.
- Därefter hålls grillningen konstant i gång så att vi inte överraskas av den stora åtgången.
- Sista gruppen städar undan samt diskar alla bunkar, grilltänger osv samt plockar ihop och ställer undan grillarna och borden.
- Möjligheten att köpa kaffe och dricka kommer även finnas i grillen. Swishlappar för detta kommer finnas separat.
OBS! Det går otroligt fort när ruschen väl startar. Våga mata på med burgare i förväg!
Kom också ihåg att städa, torka av ytor och se till att det är hygieniskt både vid grillen och vid serveringsytorna. Städa undan skräp och tomma kartonger direkt så att det ser fräscht och trevligt ut.
Har ni några frågor hör av er till Carolina Lundmark, 0706897099
Kommentera
Du måste logga in för att kommentera