Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Munktorps BK

Följ

Munktorps BK

Följ oss för uppdateringar
Följ
Munktorps BK
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Munktorps BK
Adress Tallåsen Munktorp
Postadress 73191 Köping
E-post awallin@live.se

Om Munktorps BK

Välkommen till Tallåsen och Munktorps Bollklubb.

MBK är en anrik förening, som bildades redan år 1913, och är fortfarande väldigt livskraftig.
Munktorps Bollklubb har som mål att vi genom vår verksamhet skall lära för livet vilket innebär att äldre tar hand om och är förebilder för de yngre. Vårt grundläggande tema för fotbollen är ”Rent spel” och vi värderar det sportsliga uppträdandet lika mycket som de idrottsliga prestationerna. Hjälp oss därför att vara goda förebilder för de yngre.
Motståndare och domare
Vi respekterar motståndarna och domarna, vi hälsar och tackar före och efter match. Alla som besöker oss skall känna sig varmt välkomna!
Goda vinnare och förlorare
Vi uppträder alltid juste, både vid vinst och förlust, vi hejar alltid på det egna laget, vi hånar aldrig motståndarlaget. Detta gäller både spelare, ledare och publik. Domarens beslut gäller och vi lär inte ut sådant som inte är juste. Vi tar avstånd ifrån allt som inte är ”fair play”
Kompisanda och gemenskap
Inom vår förening har alla samma värde och man skall kunna känna sig trygg. Verksamheten skall skapa trivsel och gemenskap och ha en positiv inriktning.
Mobbning
Vi tar aktivt avstånd från allt som har med mobbning att göra, uppstår det problem kommer vi att agera. En bra laganda förebygger mobbning.
Alkohol, tobak och andra droger
Vår verksamhet skall vara ett av bidragen till att hålla deltagarna borta från tobak, alkohol och andra droger, vi vill erbjuda ett alternativ. Vi skall vara vaksamma på om problem uppstår och omedelbart agera på lämpligt sätt.
Vi är stolta över vår förening
Vi har engagerade ledare som jobbar ideellt, en fin anläggning som vi skall vara rädda om. Alla får vara med och hjälpa till, då blir arbetsbördan inte så betungande och man lär känna varandra inom föreningen. Om vi har en positiv grundsyn och hjälps åt blir allt mycket lättare.
”Håll drömmen vid liv”
Våran kanske viktigaste uppgift som äldre är nog inte bara att ge våra ungdomar kondition och god bollkontroll. Barn ser inga eller få begränsningar, många har höga mål, flera eller kanske alla vill bli fotbollsproffs. Låt oss tillsammans hålla drömmarna vid liv.
Åter igen, varmt välkomna till Tallåsen och Munktorps BK!

Styrelsen i Munktorps Bollklubb