Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Mosjö SK

Följ

Mosjö SK

Följ oss för uppdateringar
Följ
Mosjö SK
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Mosjö SK
Adress Mosjöstigen 20
Postadress 70233 Örebro
Telefon 070-3552792
E-post jessica.molin@mosjosk.se
Swish 1232232817
Kontonr Bankgiro: 809-0953
Öppettider Mejl ej fakturor: info@mosjosk.se

Om Mosjö SK

Mosjö SK är en förening som växer! Vi är i dagsläget ca 265 medlemmar som är aktiva inom barngymnastik, fotboll, bollkul samt cirkelgymnastik och motionsinnebandy för vuxna.

Nytt för 2021 är att vi, för första gången på nästan två decennier, har startat seniorlag för damer och herrar i vår förening. Föreningen har i år förvärvat en idrottsanläggning, Öfvre IP, där vi kan ytterligare utöka vår verksamhet inom fotbollen.

Föreningens målsättning är att erbjuda möjlighet till ett långt aktivt idrottande för våra medlemmar och boende i Mosås. För att uppnå detta är det viktigt att vi är lyhörda till verksamhetens behov och skapa så bra förutsättningar som möjligt för att uppfylla det. Vi ser därför att samarbete med andra klubbar i närområdet samt att hitta sponsor- och samarbetspartners på kort- och lång sikt, som en viktigt del av vår fortsatta tillväxt.

Arbetet i föreningen bedrivs ideellt och ledarna i våra olika aktiviteter är en värdefull resurs. Föreningen stöttar ledarnas arbete med bl a policys, spelarutbildningsplan, ledarträffar och utbildningar.

Vår förening och dess verksamheten genomsyras av en tydlig värdegrund och våra tre värdeord.
TILLSAMMANS skapar vi GLÄDJE och ENGAGEMANG i vår förening, Mosjö SK!

Ordförande Peter Runesson,
Peter.runesson@mosjosk.se
070-355 27 92

Organisationsnummer: 875001 – 2133