Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Mosjö SK

Följ

Mosjö SK

Följ oss för uppdateringar
Följ
Mosjö SK
Välj lag/grupp

Kontaktinformation

Namn Mosjö SK
Adress Mosjöstigen 20
Postadress 70233 Örebro
Telefon 070-5265136
E-post info@mosjosk.se
Orgnr 875001-2133
Swish 1232232817
Kontonr Bankgiro: 809-0953

Om Mosjö SK

Mosjö SK är en förening som växer! Vi är i dagsläget ca 326 medlemmar som är aktiva inom barngymnastik, fotboll, bollkul samt cirkelgymnastik och motionsinnebandy för vuxna.

Verksamheten bedrivs till stor del i Mosås där Mojsövallen och gymnastiksalen på Mosjö skola är en viktig förutsättning. Förening äger och förvaltar Törsjövallen där ungdoms- och seniorverksamhet inom fotbollen är verksamma. Under höst och vinter erbjuder föreningen tillgång till konstgräsplaner och större idrottshallar runt om i Örebro.

Föreningens målsättning är att erbjuda möjlighet till ett långt aktivt idrottande för våra medlemmar och boende i Mosås. För att uppnå detta är det viktigt att vi är lyhörda till verksamhetens behov och skapa så bra förutsättningar som möjligt för att uppfylla det. Vi ser därför att samarbete med andra klubbar i närområdet samt att hitta sponsor- och samarbetspartners på kort- och lång sikt, som en viktigt del av vår fortsatta tillväxt.

Arbetet i föreningen bedrivs ideellt och ledarna i våra olika aktiviteter är en värdefull resurs. Föreningen stöttar ledarnas arbete med bl a policys, spelarutbildningsplan, ledarträffar och utbildningar.

Vår förening och dess verksamheten genomsyras av en tydlig värdegrund och våra tre värdeord.
TILLSAMMANS skapar vi GLÄDJE och ENGAGEMANG i vår förening, Mosjö SK!

André Rönnberg
Ordförande, Mosjö SK
Andre.ronnberg@mosjosk.se
070-526 51 38

Organisationsnummer: 875001 – 2133