Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Marks HK P2008/2009 (P15/14)

Följ

P2008/2009 (P15/14)

Följ oss för uppdateringar
Följ
Marks HK
Handboll
P2008/2009 (P15/14)

Flyttade matcher

2 mar 2020 3 kommentarer 193 visningar
Fredrik Svensson
3 kommentarer
  • 6 mar 2020 Åsa Wikingson

    Det känns som om det är väldigt få spelare som "sluter upp" och kommer till matcherna nu? Träningarna, åtminstone onsdagar, är de flesta där. Men när det är helg och match så är det knappt att vi får ihop ett lag. Helgens match i Kungsbacka kommer spelas utan avbrytare och veckan efter i Halmstad har vi inte ens ett fullt lag än. Är det många andra sporter som konkurrerar? Tråkigt och tufft för killarna... och för er tränare!
    // Mvh Åsa, Lucas mamma

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 mar 2020 Rakel Martinsson

    Det kan säkert vara fler idrotter som krockar, men så är det sagt att det får vara vad jag vet :-) Själv tycker jag det är bra för då är ju ännu fler med tänker jag, även om det blir lite konkurrens i kalendern när säsonger börjar krocka. Sen kan det ju vara andra tillfälligheter som gör det. Men har det varit något större problem hittills ?
    Angående kommande matcher med ev lågt deltagande så är ju inte kallade till alla matcher, så tränarna har ju möjlighet kalla in andra om de ser att det är svårt få ihop lag. Kan ju till och med vara så att de redan gjort det muntligt bara att det inte syns i appen :-)

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 mar 2020 Åsa Wikingson

    Rakel, läs "Spelschema våren 2020" om önskan att man prioriterar handbollen fram till dess att denna serien är slut, i slutet av mars. Precis som fotbollen prioriteras på hösten. Helgens match har redan Lucas blivit "inbjuden" till att spela då det inte är hans match egentligen, och med honom är de sju spelare. Vad jag refleterade över är att det är just så få som kan på matcherna, vilket är synd för killarna De har så kul tillsammans och är ett så gott gäng, och då är det synd om matcher ska börja bli inställda eller tufft att behöva spela utan avbytare om någon blir skadad.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in