Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Mariestad BoIS Hockey Ungdom Hockeygymnasiet

Följ

LIU Hockey

Följ oss för uppdateringar
Följ
Mariestad BoIS Hockey Ungdom
Ishockey
LIU Hockey

Kontaktinformation

Namn Mariestad BoIS Hockey Ungdom
E-post kansli@mariestadbois.se

Om Mariestad BoIS Hockey Ungdom Hockeygymnasiet

Provträningar Mariestad BOIS juniorlag

Provträningar
När det kommer till provträningar, så hör man av sig till Mariestad BOIS genom föreningens sportchef för att boka in ett datum för provträning. Inga uttagningar görs i koppling direkt till LIU Hockey eftersom det inte förekommer uttagningar på LIU. Men om man är intresserad av att besöka föreningen och söka sig till Mariestad BOIS så får man chansen att provträna med Mariestad BOIS juniorlag på överenskommet tillfälle. Efter provträning så får man veta om man blir kallad till en ny provträning eller try-out-dag för föreningens juniorlag kommande säsong.
Kontakt:
Sportchef Mariestad BOIS: Carl Johansson (073-812 67 88)

Try-out-camp
När det kommer till try-out camp så ligger detta under mellandagarna i Mariehus Arena, och detta kallar Mariestad BOIS spelare till, så detta är inget man kan söka sig till själv. Men hör gärna av er om provträningar ifall ni är intresserade av att provträna med föreningens juniorlag.

Antagningar Mariestad BOIS juniorlag
När ni som spelare har varit och provtränat med Mariestad BOIS kommer föreningen att kontakta er om det finns en plats i juniorlagen under kommande säsong.

Ansökningar LIU Hockey

Samarbete mellan Vadsbogymnasiet och Mariestad BOIS
Mariestad BOIS har ett samarbete med Vadsbogymnasiet i Mariestad och ser gärna att så många som möjligt söker LIU Hockey. Men tyvärr kan inte Mariestad BOIS erbjuda alla sökande till LIU Hockey en plats i Mariestad BOIS juniorlag.

Gymnasievalet
Ansökningar till Vadsbogymnasiet och LIU Hockey på Vadsbogymnasiet sker genom det vanliga gymnasievalet som du som elev gör i årskurs 9. För att ansöka till LIU Hockey så väljer man ”specialidrott - LIU Hockey” genom Vadsbogymnasiets hemsida när man gör en ansökan.

Sökande Inom Skaraborg
Genom riktlinjerna för Gymnasium Skaraborg så söker elever inom Skaraborg i första hand när det kommer till lokala program, och om man blir antagen till ett program på Vadsbogymnasiet som går att kombinera med specialidrott (läs mer under specialidrott på Vadsbogymnasiets hemsida) finns möjligheten att läsa LIU Hockey. Om du skulle komma in på Vadsbogymnasiet och LIU Hockey och bor inom Skaraborg så finns det en plats till dig på skolan, men detta innebär inte nödvändigtvis att det finns en plats för dig i Mariestad BOIS juniorlag.

Sökande Utanför Skaraborg
Sökande inom Skaraborg söker i första hand på alla av Vadsbogymnasiets lokala program. Om man som elev över 18 år eller förälder utifrån är skriven i Skaraborg söker man också i första hand på de lokala programmen inklusive LIU hockey. Om man som elev under 18 år utanför Skaraborg söker till Vadsbogymnasiet så måste hemkommunen betala gymnasieplatsen om ingen förälder är skriven i Skaraborg.

Om du skulle komma in på Vadsbogymnasiet och LIU Hockey och bor utanför Skaraborg för att hemkommunen är villiga att betala din gymnasieplats så är det fullt möjligt att gå på Vadsbogymnasiet. Om en förälder skulle vara skriven och bokförd i Skaraborg och eleven blir antagen till ett program på Vadsbogymnasiet och LIU Hockey så är det också möjligt att gå på Vadsbogymnasiet, men detta innebär inte nödvändigtvis att det finns en plats för dig i Mariestad BOIS juniorlag.