30 september 2023
14:00

Ravens Sports Club

Referat: Majorna VBK - Ravens Sports Club

Majorna var revanschsugna efter förlusterna i Majornas Kick Off Cup. Det började nervöst och stelt och de tappade många poäng redan i första rotationen efter bra servar från Ravens. Därefter arbetade de sig närmre och närmre men listigt spel från Ravens med mycket väl placerade pet och överläggningar satte stopp för Majorna. Våra tjejer spelade periodvis fantastiskt bra och det såg bättre och bättre ut ju längre matchen fortskred. Tyvärr blev det förlust mot Ravens 3-0 (25-15, 27-25, 25-21) trots ett antal setbollar i andra set. Vi tar med oss att servemottagning fungerade bra förutom i första set, många långa rallys som visade att försvaret blivit mycket bättre och att de använde ett varierat anfallsspel med kombinationer vid nät, snabba anfall och backspikes. Tjejerna levererade många pressade servar men de missade också för många servar för att lyckas ta hem matchen.

sön 14 jan 2024, 14:00 Majorna VBK - Ravens Sports Club 3 - 2