18 april 2022
14:00

Referat: IFK Berga - Myresjö/Vetlanda FK

Efter en lång bussresa till Kalmar så var det meningen att vi skulle bygga vidare på de tre poäng vi tog i Oskarshamn.
Men det såg ut som att vi inte hade vaknat när matchen börjar. Berga satte högsta fart med hög press.
Vi var inte på tå och 1-0 var ett faktum efter bara 4 minuter och Berga har fått matchen dit de ville. Ligga lågt och kontra.
Vi har bollen och skapar chanser men har inte marginalerna på vår sida.
I den 24 minuten får Berga som de vill, en långboll slinker igenom vårt försvar och fri med målvakten så blir det 2-0.
I paus pratar vi om att detta kan vi vända och gör också två byten för att få lite bättre tryck.
Det får vi vi äger bollen och vinner tillbaka den gång på gång och kommer till bra avslutningslägen, men bollen ville inte in. Och i den 84 minuten så kontrar Berga än en gång och fri med målvakten så rullar de in 3-0.
Bättre skärpa och inställning krävs för att ta poäng i denna serie. Hoppas vi kan ta lärdom.