8 april 2022
18:00

Referat: Oskarshamn AIK - Myresjö/Vetlanda FK

Seriepremiär och premiärnerver!
Taggade närmast överraggade kom vi ut på konstgräset på Enemars IP i Oskarshamn. Stenhård press på deras försvar från minut 1.
Chans på chans skapades men ingen utdelning, frustrationen började infinna sig, men viljan att jobba hårt fanns kvar.
I en omställning i 33: dje minuten kontrar Oskarshamn in 1-0. Ska det bli en sådan match!
Men 6 minuter senare kvitterar Deeb till 1-1 efter förarbete av Jakob! Bara 4 minuter senare serverar Deeb tillbaka och Jakob placerar in 1-2. När Jakob bara minuten senare dras ner i straffområdet så är straffen solklar. Samuel placerar in 3-1 kyligt.
3-1 i halvtid! Målen kanske borde kommit tidigare, men tillslut kom de retroaktivt.
Andra halvlek startar bra och vi fortsätter att skapa chanser utan att sätta dit dem.
I matchminut 60 får Oskarshamn ? en frispark utanför straffområdet som täcks av en Mvfk back returen studsar olyckligt ut till en fri Oskarshamn spelare som bombar in 2-3. Lite oro sprider sig i laget, men efter ett lyckat byte där Said kliver upp ett steg så lyckas Faik placera in 4-2 i matchminut 69 via en assist av Said. När sen Said får en kalasträff i minut 72 så är matchen över!
Bra krigat spelet kan bli bättre. Men vädret gjorde sitt.