27 mars 2022
13:00

Mvfk P17

Referat: Tranås J18 - Mvfk P17

Sista matchen i J18 DM. Redan klart att vi går vidare som sämst 2:a i gruppen. Efter seger mot Aneby 10-0 och en oavgjord match mot Nässjö 2-2. Målskillnaden med 10+ mål gör att vi leder gruppen inför denna sista omgång.
Vi pratar inför matchen att inte ta för lätt på uppgiften mot Tranås som inte tagit någon poäng i gruppen. Gå ut och sätta ett högt tempo direkt. Första 15 är viktigast. Efter 6 min. Leder vi med 2-0. Bästa tänkbara.
Tranås är farliga på deras djupledsspel, men med en taggad och skicklig Daniel i mål resulterar det inte i några baklängesmål. Vi äger boll och skapar chans på chans. 4-0 till oss i paus är i underkant.
I paus pratar vi om att inte ge dem någon chans att komma in i matchen och det gör vi. Hög press från vår sida gör att vi gång pågång kan starta nya anfall. Tranås blir tröttare och tröttare och kan inte hålla ihop laget vilket gör att vi kan hitta igenom deras lagdelar relativt enkelt. Det gör vi bra och skapar därmed massvis med lägen3-0 i andra halvlek gör sammanlagt 7-0 i matchen till oss! Bra match grabbar!