Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Munksund-Skuthamns SK F-08 fotboll

Följ

F-08 fotboll

Följ oss för uppdateringar
Följ
Munksund-Skuthamns SK
Fotboll
F-08 fotboll

Nya lagföräldrar

18 mar 2018 6 kommentarer 424 visningar
Mikael Jonsson Tränare
6 kommentarer
  • 18 mar 2018 Carolina Lidman

    Hej alla föräldrar. Jag skulle gärna vara lagförälder men känner att det är så mycket kring mig just nu. Jag studerar på kommunens yrkeshögskola till integrationspedagog för att bli mer attraktiv på arbetsmarknaden. Det är hektiska dagar då det är intensiva studier. Samtidigt söker jag jobb och vet inte hur länge vi blir kvar i Piteå då min man jobbar i Jönköping och jag måste hitta jobb före juni. Jag har så mycket att tacka laget för och skulle så gärna vilja ställa upp men har det bara alldeles för stormigt kring mig just nu. Jag ber om ursäkt att vi alltid är börda för er andra, ofta tänker jag att vi kanske skulle hållit oss borta från lagsport, men det vore svårt att övertala Iris nu då hon älskar fotbollen så mycket.

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 mar 2018 Therese Samuelsson

    Be inte om ursäkt och känn inte så Carolina! Ni är absolut ingen börda!! Du gör det galet bra som roddar allt :)

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 mar 2018 Carolina Lidman

    Tack Therese! När jag tänker på hur mycket ni alla ställer upp för att Iris ska få vara med så bara hoppas jag att vi blir kvar i Munksund så jag får en chans att ge tillbaka. Det är ett sånt fantastiskt lag och Iris älskar ju bara att spela. Jag är oerhört tacksam!

    Rapportera

    Rapportera

  • 21 mar 2018 Urban Larsson

    Jag anmäler mig som frivillig.

    Rapportera

    Rapportera

  • 26 apr 2018 Mikael Jonsson

    Bra Urban!

    Eftersom vi fortfarande saknar en förälder till föräldragruppen så kan vi väl lösa det med hjälp av lottning (bland de som inte hittills har varit)! Om ingen nu anmäler sig lite snabbt. Är det ok med alla?

    Bra att veta för alla föräldrar är att Ruben har tagit på sig rollen som lagledare, vilket innebär att föräldragruppen också kan ha hjälp av honom om det skulle behövas!

    För att förenkla det hela framledes så kan vi väl bara köra efter laglistan med 2 föräldrar per säsong som förädragrupp. Vi får beta av de som inte varit hittills och sedan lotta en ordning och då har vi en planering för flera år framöver och alla vet vad som gäller ;-)

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 apr 2018 Marie Nordsvan

    Tycker det är en bra idé

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in