Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Mossens BK A-lag Dam

Följ

A-lag Dam

Följ oss för uppdateringar
Följ

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 2 sep 2012 Öckerö IF / Tommy

  Grattis till seriesegern och lycka till i kvalet!!!

  Rapportera

  Rapportera

 • 23 maj 2012 Ulle

  Vad fin hemsidan har blivit....:)

  Rapportera

  Rapportera

 • 18 apr 2012 Ulle

  Längtar till att få se er spela premiär på söndag!!! Lycka till underbara mossenbrudar 3!!

  Rapportera

  Rapportera

 • 7 apr 2012 L8

  Supporter: Du får gärna ta över ansvaret för rapporteringen. Som Mattias skriver vi har inte resurser för att sköta hemsidan oxå. Kring laget i div två finns två tränare knutna, att de oxå ska ta ansvar för den är en uppgift som de inte hinner med.
  Kolla vad Tölö skrev: http://www.sportnik.com/group/24255/news/555113

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 apr 2012 Mattias

  I första halvlek var det i mångt och mycket spel på vår planhalva, Johanna i målet var den spelare i vårt lag som hade mest boll av alla, mycket beroende på vinden, men också för att vi inte vann många närkamper eller höjddueller. Gästerna har två kvalificerade målchanser i halvleken, den ena efter en bra hörnvariant och den andra efter ett instick. Själva lyckas vi inte skapa något värt namnet. Halvleken slutar 0-0 vilket vi skall vara mycket nöjda med.

  I andra halvlekar får vi naturligtvis mer att säga till om, men trots medvind, om än inte lika kraftig som i första så spelar sig Mossen ur vår press betydligt bättre än vi lyckades med i första. I matchminut 51 skapar vi vår första målchans, Gerard når högst på en fin hörna från Malin men undersidan på ribban stoppar Gerard från att premiärmåla. I anfallet efter gör Vickan ett snyggt mål som tyvärr blir avblåst för offside. Antonia och Lollo har var sina bra chanser men däremellan går vårt spel på kryckor. Det dröjer till matchminut 93 innan vi får se en rejäl prestation, Julia Vinner boll på vår planhalva, sätter högsta fart i djupled och hittar Kirre i favoritläget, fintar bort ett par motståndare och serverar tillbaka bollen Julia som fortsatt sin löpning in i straffområdet och enkelt kan placera in vinstmålet.

  Dagens match skall vi lägga till handlingarna men ha med oss in i framtiden som ett varnande exempel, ”en väckarklocka” på hur det kan gå om vi inte är närvarande och beredda på att kriga när spelet går i stå. Vi får inte glömma grunderna i fotboll så enkelt.

  Stjärnan idag, det blev bara en, går till Johanna som återigen håller nollan och även bevisar att hennes spel med fötterna håller högsta klass. Visst var det fler som gjorde en ok insats, backlinjen höll ju nollan och det är ju bra men alla i den kan bättre både defensivt och offensivt, Sofie gjorde ett bra jobb som vanlig defensivt men kan mer offensivt, Kirre var också ok men även där finns det mer att hämta……precis som hos ALLA övriga ida

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 apr 2012 Mattias

  Absolut hade det varit kul om hemsidan uppdaterats med referat, inför etc etc. Men tid ska finnas till det, men om du Supporter eller någon annan kan tänka sig att lägga ner tid och engagemang på det så hade vi tränare varit tacksamma. Som det ser ut nu så har vi inte den möjligheten. Kalendern kan man titta i där står matcher som vi ska spela. Men ett referat från tölös hemsida kan jag smita med här: Tölö IF - Mossens BK 1 - 0 ( 0 - 0 )

  Seger i blek tillställning!
  I halvstorm äntrade vi idag Tingbergsvallen för årets näst sista träningsmatch, vi hade på förhand förhoppningar om att många ville visa upp sig från sin bästa sida, ni som var där vet att det inte blev så.

  Visst kan man skylla på den starka motvinden i första och säkert hitta andra saker som störde. Men faktum är att dagens gäster Mossen BK idag var bättre än oss i det mesta, i med och motvind, både som lag och individuellt. De sprang mer passade bättre och hade de varit lite skarpare i sin offensiv så borde vi förlorat med ett par mål. Nu vann vi med matchens enda mål inslaget i elfte timmen och efter en stark individuell prestation av Julia W som trots två landskamper i benen visade mer på sin korta speltid än många andra gjorde under hela matchen. Alla och då menar jag faktiskt alla måste begära mer av sig själv och som lag måste vi agera mer resolut när spelet går i baklås eller vädrets makter inte är med oss. Idag fick vi oss en rejäl rekyl på tidigare lovande insatser och nu gäller det att vända det här till något positivt. Vi är ett riktigt bra lag när vi har intensitet i vårt spel, men samtidigt får vi inte falla in i det som hände idag.

  I första halvlek var det i mångt och mycket spel på vår planhalva, Johanna i målet var den spelare i vårt lag som hade mest boll av alla, mycket beroende på vinden, men också för att vi inte vann många närkamper eller höjddueller. Gästerna har två kvalificerade målchanser i halvleken, den ena efter en bra hörnvariant och den andra efter ett instick. Sjä

  Rapportera

  Rapportera

 • 31 mar 2012 Supporter

  "Ödmjukast men bäst.." kan diskuteras vad gäller hemsidan. Nu ligger ni i div 2, se då också till att hemsidan håller samma kvalité så vi supportrar kan följa er. Bättre uppdatering tack!!
  Ex. idag spelar ni tydligen tr.match mot Tölö, men ingen nyhet om det på förstasidan.

  Rapportera

  Rapportera

 • 9 okt 2011 L8

  Tack Persson!

  Rapportera

  Rapportera

 • 30 sep 2011 Persson

  Gratulerar till seriesegern!!
  :)

  Rapportera

  Rapportera

 • 16 sep 2011 L8

  :) Tack Lasse och Suss!

  Rapportera

  Rapportera