19:00

Modo FF

Referat: Domsjö IF - Modo FF

2-2 (1-2, 1-2)

Rivstart av Domsjö i första halvlek där de inledningsvis får komma igenom mittfält och backlinje i Modo lite väl enkelt.
Modo får ändå in 1-0 där Viggo jobbar till sig bollen och skapar en ledning för Modolaget. Domsjö vänder snabbt efter detta och tar ledningen med 2-1 innan halvtidsvilan.

I andra tar Modo över spelet ordentligt och skapar några riktigt fina lägen utan att lyckas få in bollen. Modo är hetare i närkamperna och vinner en hel del andra bollar.

Sista tredjedelen blir återigen lite jämnare där Domsjö skapar ett par lägen igen men Modo nöter ner motståndet och John får genom hårt jobb in en kvittering innan slutsignalen. Modo kändes på som det starkare laget i sista perioden.

Sett över hela matchen kändes Modo som de lag som bör ha fått med sig 3 pinnar idag!

Mycket bra laginsats av Modo där ett piggt inhopp av Vilhelm Hägglöf var kul att se samt Viggo Sedins förmåga att få med sig bollen i närkampsspelet. Stormatch av Elias Bergvin i målet också!

O sist men inte minst.. Gräspremiär på Kempevallen, hur bra är inte det!!