20:00

Sollefteå GIF FF

Referat: Modo FF - Sollefteå GIF FF

4-1 (1-0, 2-1)

Ett taggat Modo började starkt i första halvlek. John kom igenom efter ett par minuter i en egen genombrytning och satte fint 1-0 i bortre burgaveln. Spelet fortsatte o böljade lite fram och tillbaka med Sollefteå kom inte till så mycket heta lägen.
Andra halvleken fortsatte med ett intensivt och fysiskt spel från Modospelarna vilket ledde till att Sollefteåspelarna tappade humöret allteftersom. Matteus utökar till 2-0 innan Sollefteå får in en reducering till 2-1. I sista perioden börjar motståndarna lägga mera energi på att klaga på medspelarna än att fokusera på sitt eget spel. Viggo sätter 3-1 efter att ha brutit sig loss i ett friläge och Matteus sätter 4-1 efter ett fint samspel med Viggo.

Modo spelar fysiskt och är tunga att möta rakt igenom hela laget idag, kul att se! Modo håller ihop laget på ett bra sätt också där det sällan blir luckor mellan lagdelarma. I övrigt gör backlinjen en mycket stabil insats där Vilhelm och Ludvig är tunga pjäser att flytta på. Elias gör återigen en mycket bra match i målet.