Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IF Mölndal Hockey

Följ

IF Mölndal Hockey

Följ oss för uppdateringar
Följ

Morgonhockey

Silvia Gruiesku Vice ordförande
3 kommentarer
 • 28 okt Marcus Kruus

  Hej! Kul och bra initiativ! Vilka åldersgrupper gäller - är alla välkomna? Jag har själv tittat på KSKs morgonhockey som jag förstod är mellan 07:00-07:50. Denna tid tror jag skulle passa dom ”yngre” spelarna ”11-13 år” då dom ännu inte fått ”flexibla scheman i skolan (håltimmar kommer väl först i högstadiet). Någon möjlighet att Mölndal Hockey kunde undersöka möjligheten att köra mellan kl 7-8 på morgon?
  Men som sagt, bra initiativ!
  Mvh
  Marcus Kruus

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 okt Camilla Ericsson

  Har samma fråga....ålder? Tiden är besvärlig om man går i skolan på dagarna.

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 okt Silvia Gruiesku

  Hej,
  Målgruppen vi haft i många år och även denna säsongen är Gymnasiet, vi har samarbete med Kitas. Vi öppnar dock upp nu för att titta bredare och på fler skolor.
  Medvetet skrev vi väldigt lite information i artikeln för att höra vad det finns för efterfrågan. Tack Marcus, tar med mig den frågan vidare. Om nån mer har tips idéer på skol/morgonhockey så tar vi dem gärna. Förtydligar igen att för tillfället är det gymnasiehockey och då är man välkommen oavsett vilken skola man går på, är man född ett eller två år innan det är dax för gymnasiet och vill testa på så får man göra en ansökan till kansliet så tittar vi på det.
  Gymnasiehockeyn körs med hockeyPT!
  Ha en bra dag / Silvia

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in