Mossens BK

Referat: Götaholms BK - Mossens BK

Tidigt nyårsfyrverkeri i Valhalla
Det var dags att ta fram kulramen i årets sista match, den mot Götaholms BK i F03´s futsalserie.
MBK avslutade denna framgångsrika säsong genom att vinna med hela 17-0, rekord i antal gjorda mål i en match! Det ven och small som om nyårsafton redan var här, trots att det bara var den 21 december.

De svartklädda tjejerna visade sig ganska snabbt vara ett nummer för stort för ett trots allt kämpande Götaholm, redan efter knappa 5 minuter av den förta perioden hade Mossen punkterat matchen, då ledde vi med hela 4-0.
Götaholm plockade regelrätt in en sjätte spelare och vi passade därför på att fila på vårt passningsspel, bollen gick som ett snöre både på bredden och på djupet, det var en fröjd att se.

Av alla mål var tre mål värda en extra kommentar.
Heddas 7-0 mål var en klack, med ryggen mot målet, retfullt men läckert.
Alice inspark som gick i en båge fram till Nellie som behärskat volleysparkade in 10-0 målet.
Nellies jätterusch från egen planhalva efter att ha lurat tre Götaholmsspelare med en enda fint, ett kyligt avslut och 16-0 var ett faktum

Heddda stod för 7 mål, Nellie och Sara gjorde 4 mål vardera. Louice och Signe gjorde varsitt.
Louice M. i målet hade en lugn dag mellan stolparna men deltog bra i spelet som extra back.

Bra kämpat alla tjejer, skönt med ett riktigt målkalas ibland :)