Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Luleå Friidrottsförening Grupp 23: Födda 17-18
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Luleå Friidrottsförening Grupp 23: Födda 17-18.
Grupp 23: Födda 17-18
Följ oss för uppdateringar
Hejsan! Mayday med många anmälda lär betyda ett jäkla schvung i kiosken, hoppas att ni är beredda. Här kommer lite information som kan vara värdefull.
• Kiosken på Skogsvallen är belägen i en egen liten stuga just innanför grindarna, till höger.
• Innan:
o Jag har ställt alla grejer till fiket i kiosken och låser upp den strax innan tävlingarna börjar. Ni behöver inte vara där mer än en halvtimme innan.
o Fikabröd finns i frysboxen i kiosken, bakande föräldrar kommer också med mer under morgonen. Prislistor och swishskyltar ligger i kiosken. Tejpa upp dem utanför. I kylen står alla kylvaror.
o Koka kaffe.
o Förbered hamburgervärmare.
o Värm tevatten.
o Sätt in läsk i kylen.
o Hacka lök och sallad till hamburgarna.
o Ställ fram fikabröd, frukt, godis, kaffe, hamburgertillbehör, servetter och muggar på bänken.
o Samla ihop några sopkorgar och ställ runt kiosken, dedikera en till pantburkar.
o Om någon kommer och vill betala med riktiga pengar brukar vi tillåta det så länge de har jämnt, växelkassa existerar ej. Samla eventuella kontanter på ett bra ställe så swishar jag in dem till klubbkassan (om ingen av er vill göra det).
• Fikabröd bakas och lämnas av föräldrarna i Paragruppen.
• Vi har inga varma mackor eller varmkorv under mayday, däremot serveras hamburgare. De kommer jag att stå och grilla utomhus. Ni sköter serveringen, kunderna får sätta dressing, lök och sallad själva.
• Burgarna varmhålls i därtill avsett vattenbad. Slå inte på värmaren om inte värmeelementet är täckt av vatten. Öppna en stor burk och häll i innerkantinen. Varmhåll burgarna på 70 grader.
• Läsk fylls på i kylen eftersom. Festis serverar vi okyld.
• Frukt, godis och det mesta annat ska stå framme på bänken.
• Efter avslutad tävlingsdag:
o Diska kaffetermosar, tetermos, värmare, mackgrillar och tänger.
o Torka av alla bänkytor och bord.
o Släng sopsäckar, lägg pantsäck i förrådet.
o Samla alla inventarier i kiosken så fraktar jag bort dem.
Jag har garanterat glömt något, lös det i så fall efter bästa förmåga. Frågor? Ring eller messa mig på 070-244 51 98. Jag är också närvarande under tävlingsdagen.
Pelle Johansson, fikaansvarig LFIF
Kommentera
Du måste logga in för att kommentera