Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Eskilstuna Linden Hockeyklubb A-pojk

Följ

A-pojk

Följ oss för uppdateringar
Följ
Eskilstuna Linden Hockeyklubb
Ishockey
A-pojk

Anmälan eftersäsong

Susann Niemelä Lagledare
16 kommentarer
  • 20 mar Susann Niemelä

    Förutsättningarna för eftersäsongen har förändras då vissa arrangemang inte blir av. Det kommer då istället bli så att lagen får fler ispass ca 2-3 i veckan, dvs 12-18 ispass under denna period.

    Rapportera

    Rapportera

  • 21 mar Johan Malmquist

    Det är ju en hel del upprörda känslor över detta att man tar in extra pengar på detta sätt och flera lag bojkottar detta .

    Finns det ledare som kommer ställa upp på detta eller blir det allmänhetens åkning ?


    Hur ser upplägget ut med tränare ?

    Rapportera

    Rapportera

  • 21 mar Jari Puustinen

    Instämmer i Johans frågeställning kring upplägget kring träningen.

    Rapportera

    Rapportera

  • 21 mar Susann Niemelä

    Jag vet tyvärr inte så mycket utan bara att jag ska kolla vilka som vill/kan vara med på eftersäsongen och skicka in till kansliet. Sen kommer kansliet ha möte med tränarna V.14.

    Rapportera

    Rapportera

  • 21 mar Marcus Swartling

    Kan man med det säga att anmälan till eftersäsong är preliminär tills ett tydligare upplägg för tränare, träningsgrupper och tider presenteras?

    Rapportera

    Rapportera

  • 21 mar Susann Niemelä

    Jag tror inte det är preliminärt men kopierar in en del av det kansliet skickade ut:

    Vad händer nu: Alla lagledare går ut i sina respektive lag och kollar av hur många spelare som kan tänka sig att fortsätta träna vecka 16-22. Lagledaren skickar in det till kansliet senast 28 mars. Därefter kallar kansliet tränarna till möte för att tillsammans få ihop grupperna och isschemat på bästa sätt. Mötet hålls på VIP-Hyllan tisdag vecka 14 klockan 17:20. Informationen kring de nya förutsättningarna skickas ut till alla föräldrar under eftermiddagen

    Rapportera

    Rapportera

  • 21 mar Susann Niemelä

    Isen i A-hallen är då förlängd till slutet av V.15.

    Rapportera

    Rapportera

  • 21 mar Susann Niemelä

    Jag tänker dock tillägga att om man inte svarar på kallelsen så kommer jag ta det som att man inte vill vara med och meddela kansliet därefter. Glömmer man svara och då vill vara med på eftersäsongen eller ångrar sig, så får ni själva ta det med kansliet, dvs om det är efter söndag.

    Rapportera

    Rapportera

  • 21 mar Johan Malmquist

    Men det går ju inte att anmäla sig på den informationen tycker iallafall jag.

    Rapportera

    Rapportera

  • 21 mar Susann Niemelä

    Om du tycker så, så får du självklart ta det beslutet. Jag delger bara informationen och ni bestämmer själva hur ni gör.

    Rapportera

    Rapportera

  • 21 mar Andreas Thörn

    Det är väl bara anmäla om man är lite intresserad, om man sen inte är intresserad av det slutgiltiga beslutet är det väl bara att inte betala in och hoppa över eftersäsong i Eskilstuna ‍

    Rapportera

    Rapportera

  • 21 mar Jari Kuronen

    Riktigt så enkelt är det inte. Anmälan ser jag som bindande. På måndag morgon så genererar klubben samtliga anmälningar till en faktura och när sen fakturan väl dimper i brevlådan (alt digitalt, snabbare så) är det bara att betala fakturan vare sig man kan/vill oavsätt 1 eller 10pass. Och skulle man mot förmodan bestrida fakturan så kan detta få oanade konsekvenser för spelaren som inget hellre önskar än att spela hockey.. så nej inte bara att skita i en faktura signerat Linden...

    Rapportera

    Rapportera

  • 22 mar Jari Puustinen

    Tyvärr är detta ett sätt att rädda klubbens ekonomi. Klubben betalar en väldigt liten summa till kommunen gällande extra veckorna. Sedan kommer det finnas tider för allmänhetens åkning även under dessa veckor. Nu måste klubben vara transparent i kommunikationen kring eftersäsongen. Är det för att rädda klubben ekonomiskt som barnen måste betala 900:-. Väldigt tråkigt att man satt sig i denna situation pga bristande kommunikation.

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 mar Susann Niemelä

    Hej! Här kommer en vänlig påminnelse om att det är sista dagen att anmäla sig till eftersäsongen idag. Status än så länge: 16 har tackat ja, 8 nej och 14 har inte svarat.

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 mar Jari Puustinen

    Hej! Eftersom det har varit lite otydligt kring anmälan och dess innebörd dvs bindande eller ej. Så har jag fått besked att den ej är bindande. Klubben ska ha möte och se intresset och hur det ser ut med grupper samt tränarsidan.

    Rapportera

    Rapportera

  • 8 apr Annika Flodmark

    Hur ser det ut med eftersäsongsträningen? Kommer den bli av och vilja tränare ställer upp? Jag tycker att det är väldigt tyst och minimal information som går ut.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in