Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lidingö SK Fotboll

Följ

Lidingö SK Fotboll

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lidingö SK Fotboll
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Lidingö SK Fotboll
Adress Svalvägen 32
Postadress 18156 Lidingö
E-post info@lskfotboll.se
Orgnr 813600-2196
Kontonr BG 276-6830

Om Lidingö SK Fotboll

Lidingö SK Fotbolls idrottssatsning bygger på vänskapsband, positiva utmaningar samt glädjen för fotboll oavsett vilken nivå individen befinner sig på.

Föreningens filosofi
Vår filosofi är att det är intresse, träningsglädje och sammanhållning inom laget som leder till att spelarna utvecklas och trivs inom sporten och vi befattar oss inte med att nivåindela barn- och ungdomsspelare. Vi har tagit till oss den senaste forskningen som finns i ämnet och som visar hur kontraproduktivt det är att toppa, nivåindela och seeda barn och ungdomar under 16 år. Dessutom visar forskningen, det självklara, att det gynnar individen att utöva parallella sporter och vi kommer aktivt att söka samarbete med andra sporter på Lidingö både inom och utanför LSK.

Barnkonventionen
Barnkonventionen har en central plats i Lidingö SK Fotboll, där vi har fokuserat extra mycket på nedan fyra grundläggande principer:
• Alla barn har samma rättigheter och lika värde
• Barnets bästa ska beaktas vid alla beslut som rör barn
• Alla barn har rätt till liv och utveckling
• Alla barn har rätt att utrycka sin mening och få den respekterad

Föreningens målsättning
LSK Fotboll har som mål att utveckla kunnandet inom fotboll samt bygga laganda i stora årskullar av unga fotbollsspelare och med en ambition att få dem att behålla sitt intresse för fotboll så långt upp i åldrarna som möjligt. Klubbens framgång mäts inte i antal vunna matcher utan i hur många spelare vi får med oss hela vägen från knatteåren upp till junioråldern och sedan vidare upp i vuxen ålder.

Föreningens drift av verksamheten
LSK Fotboll är en ideell verksamhet som formas och drivs av oss alla tillsammans, dvs spelare, tränare och föräldrar och samtliga personer som verkar i föreningen gör det utifrån den utarbetade filosofin och målsättningen.

Samarbeten
Vi söker nu partners och sponsorer som vill växa och utvecklas med oss och som tror på den grundläggande filosofin att idrott ska bygga på glädje.

Nu kör vi!
Vi i föreningen ser verkligen fram emot vårt första år och vi tar med oss all den energi och entusiasm som våra spelare och ledare redan nu har visat prov på.

Ni hittar oss på:
http://www.laget.se/LidingoSKFotboll
https://www.facebook.com/lskfotboll/

-'-'-'-'-'-'-'-'-
LSKs klubblokal ligger på Svalvägen 32.
Bankgiro: 276-6830 (Swedbank)

Beställa kläder och utrustning
Vi sammarbetar med Länna Sport. Det är en stor sportaffär som har allt inom idrott. Se längre ner för deras egna beskrining.
Vissa saker köper vi via klubben. Exempelvis så har vi flera sponsorer som kommer få sin logga på träningsoverallerna och då beställer vi dem ihop, dvs köp inte träningsoverall nu utan invänta istället information från er lagledare.
Shorts och strumpor är det fritt fram att beställa eller varför inte en mysoverall. Om det skulle vara så att ni vill beställa fler saker från Länna Sport eller att ni åker dit och handlar så får klubben kickback på allt som vi sedan kan plocka ut utrustning för. Mycket bra! Om ni beställer på nätet ska ni använda den mailadress som ni regestrerat er med på laget.se för då kan Länna Sport identifiera er som medlem och på så sätt koppla ert köp mot klubben. Om ni undrar något om det här så hör av er till info@lskfotboll.se så hjälper vi till. Ordförande har testat att beställa lite saker redan och det fungerar mycket bra samt är otroligt snabb leverans.Länna Sport är en riktig sportbutik. Hos oss hittar du cyklar, skidor, hockeyutrustning, skor, träningsutrustning, märkeskläder och mycket mer. Alla våra sportprylar kommer från välkända kvalitetsvarumärken. Vi erbjuder alltid den bästa servicen, djupaste kunskapen, fri frakt, delbetalning, trygga betalningar och snabba leveranser.