Ingen vill läsa om en förlust så vi håller det kort!
Per E(dy)-Erik-Jacob
Per N-Robert-Niclas-Rasmus-Max
Simon-Theo
(Tobbe, Aidan, Matte, Mert, David)

Vi var ganska medvetna om hur Fässberg vill bygga sitt spel och första halvlek gör vi det mesta helt rätt. Vi kommer inte till mycket eget spel och vaskar inte fram mer än någon halvchans men vi följer vår spelplan.
Andra halvlek börjar i samma stil som första, Fässberg har boll och vi ligger rätt. Simon vaskar dessutom fram två skottlägen men bollen någon meter utanför stolpen i båda fallen.
Irritationen är stor på plan över att vi inte lyckas behålla bollen inom laget utan söker allt för svåra passar i fel lägen och jag vet inte om det är denna irritation som stör fokuset när Fässberg gör 1-0 på Frispark ett par meter in på vår planhalva. En perfekt boll dimper ner strax nedanför straffpunkten och från min vinkel ser det ut som att det är flera lila spelare fria och en av dessa herrar kan ostört nicka in målet.
Vi försöker arbeta oss in i matchen men skapar inte särskilt mycket. Mert har ett bra frisparksläge, Rasmus rinner igenom och faller i straffområdet men domaren friar och Max får ett volleyläge. 2-0 kommer på en långboll som Per ser ut att ha koll på, men hör någon skrika släpp. Denna någon är en Fässbergsspelare som efter att Per släppt bollen är helt ren och kan placera in bollen till vänster om Emil. Protester från kapten Jacob och Per men domaren säger sig inte hört "släpp". Vi försöker att flytta om till en något offensivare uppställning men när Per får sitt andra gula är det ridå ner.
Förlustfria sviten höll 9 matcher, nu siktar vi på åtminstone 9 till. Då krävs det dock en bättre insats än gårdagens