Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om SPF Gillhög Bowling Lag 2

Följ

Gillhög Lag 2

Följ oss för uppdateringar
Följ
SPF Gillhög Bowling
Bowling
Gillhög Lag 2

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 9 jul 2020 Marianne Andersson

  Vi spelar också gärna på hemmaplan. Marianne o Kjell

  Rapportera

  Rapportera

 • 13 feb 2020 Kjell-Inge

  Hej igen. Det var ett tag sedan. Vi spelade klubbmatch mot club 75 igår onsd.Matchen blev mycket jämn. Resultatet blev 15-15. Laget som startade kl 14 00 förlorade med 9-6. Den bäste poängplockaren hos oss blev Bengt-Åke Hellsten med 505 P. Inte illa. Nu gällde det för de som startade 15 00 att ta in på club 75 försprång. Med Björn Evnell som draglok lyckades vi spela till oss ett oavgjort resultat. Björn blev bäste poängplockare med 530 p.Flest vunna matcher i första avdelningen 2 st hade Gunilla Jonsson och Klas Hansson. I andra avdelningen Marianne Hansson och Björ evnell samt Anki Persson och Hasse Morin 2 vinster vardera. Publike var som vanligt med på noterna och hejade fram vårt eminenta lag. Samtidigt gratulerar jag Lag 1 till segern över Club 75 idag torsd. siffrorna blev 13-7 i vår favör. Fortsatt serieledning i div3. Än en gång grattis.
  Kjell-Ude hälsar o tackar Er alla för en åtminstone för mig en trevlig och vinstrik bowlingvecka.

  Rapportera

  Rapportera

 • 27 nov 2019 Kjell-Inge Jönsson

  Hej alla läskunniga bowlare. Ett fatalt misstag har begåtts av undertecknad lagledare. Misstag 1: Jag skrev i mina kommentarer angåeende tisdagens seriematcher att lag 1 slog Lomma med 15-0. Detta var en ren o skär lögn från min sida.Resultatet var 20 - 0. Jag ber om ursäkt för denna fadäs. Kan tyckas banalt. Citatet :( Rätt ska vara rätt) är hämtat från gamla testamentet sidan 34.
  Misstag 2 var att jag glömde bort Gerd Westbergs resultat på 614 poäng, när jag redovisade lag 2 :s resultat i matchen mor Staffanstorp. Jag säger grattis till Gerd för hennes bidrag till vår vinst med 15-4.
  Ha nu en trevlig helg alla som läser detta.
  Hälsningar från lagledaren i lag Gillhög 2.
  Kjell-Inge Ude.

  Rapportera

  Rapportera

 • 15 okt 2019 Kjell-Inge Jönsson

  Hej igen. Spelade match idag 15 okt mot Limhamn 2 i Malmö.Efter att ha sett vårt 1:a lag spela mot Club 75 var vi taggade till tusen att försöka vinna vår 1:a match i div 4. Serie 1 förlorade vi med aktningsvärda 5-0. I serie 2 skärpte vi oss och vann den med 4-1. Nu dj.......ar skulle vi visa Limhamn var skåpet skulle stå. Det slutade med att vi förlorade den serien med4-1. Man skulle tro att .Nu var det slut på eländet. Men icke. Vi losade serie 4 med 5-0. Detta är den största förlusten som lagledare i Gillhög2 . Jag vill framhålla en spelare som gjorde ett lysande resultat. Nämligen Gerd Westberg.670 poäng. Ingen annan i vårt lag kom över 600 p. Jag låg närmast på 579 p. Ju fler förluster ju närmare första segern kommer vi. Varför inte i nästa match som är hemma mot Eslöv 4 den 29 oktober kl 15 00. Alla fyra paren i Gillhög vann varsin match. Det är nu i motgången som vi ska visa oss starka. I medgång är vi alla lyckliga.Det är min förhoppning att vi vänder förlusttrenden. KjellU

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 okt 2019 Kjell-Inge

  Utrymmet i gästboken är begränsat .Jag fick inte plats med följande:
  Lag 2 tackar publiken för det fina stöd Ni ger oss. Tack.

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 okt 2019 Kjell-Inge

  Hej igen. Lag 2 har nyligen spelat den andra matchen i serien mot Södertorp från Malmö.Tyvärr förlorade vi med 12-8.
  Vi kom inte upp i den nivån som vi är kapabla till. All kämpade och gjorde så gott de kunde.Undertecknad gjorde kass resultat de 2 första serierna. Jag var sämst och bad reserven Arne Jönsson att gå in i mitt ställe. Han tyckte då att jag skulle fortsätta eftersom jag i slutet av andra serien spottade upp mig med ett par straikar. Han tyckte jag var på G. Det visade sig stämma då mina två sista serier slutade med 171 , 168. Jag tackar Arne för hans sätt att analysera spelet. Jag fick självfötroendet tillbaka.
  Tack Arne. Han ersatte i stället Ingrid Norrman som på frivillig väg lämnade över serie 4 till Arne.Han slog 149 p. Vilket jag tyckte var godkänt. Bästa resultat i laget hade Arne (Forden) Persson 696 p Roland Lundh 672p.
  Roland håller formen. Jan Ljunggren 603p. Kjell-Ude 585 p. S-O Andersson 585 p Den 15 okt. spelar vi nästa match mot Limhamn borta.
  Vi hoppas!

  Rapportera

  Rapportera

 • 23 jan 2019 Kjell-Inge

  Hej alla bowlingvänner. Tisdagen den 22 januari var en bra bowlingdag. Lag 1 vann med 13 - 7 mot slätten från Trelleborg. Jag såg själv matchen .Den var spännande ända in i det sista. Den avgjordes på sista halvan av 4:e serien. Kanonbra totalresultat.
  Klockan 15 00 var det dags för lag 2 att göra entre på banan mot Limhamn från Malmö där vi förlorade bortamatchen i höstas i Baltiskan. Nu tyckte vi det var vår tur att vinna. Vi plagierade lag 1 och vann också med 13 - 7. Matchen avgjordes även där i 4 . e serien. Jag noterar att vår reserv Anki Persson klämde till med 201 poängi sista serien och var klart delaktig i slutresultatet. Bra gjort Anki!
  Göran Bentsson klämde till med totalpoäng jämt 700.GRATTIS. Vi behöll (hoppas jag ) serieledningen.Grundträningen sitter där? Det är kul med bowling när det går så här bra. Hoppas nu att lag 3 och 4 klämmer till med var sin vinst.
  Hälsningar från lagledaren Kjell-Ude i
  Lag 2

  Rapportera

  Rapportera

 • 20 nov 2018 Jan Tornblad

  Här är en länk till Phönix hemsida.
  För den som är intresserad att läsa om vår Danska vänklubb

  http://bk-foniks.dk/

  Rapportera

  Rapportera

 • 20 nov 2018 Kjell-Inge Ude

  Hej alla Ni som gillar bowling.Vi i Gillhög har ett utbyte med en vänklubb i Rödovre Danmark som heter Phönix. Initiativet till detta utbyte tog Ingemar Lindahl med reservation för efternamnet.Han spelade bowling i Gillhög .När han träffade en söt Piga (flicka) i Danmark var han mer i Danmark än i Sverige varför han gick med i Phönix bowlingklubb. Hallen som vi spelar i kallas VM -Hallen. Den har ca 26 banor. Vi har haft detta utbyte i ett antal år. Vi träffas 2 gånger per år. En gångi hos dom och en gång hos oss.I år var det vår tur att åka över sundet för att spela match. Vi spelade
  3 serier och var 4 st på varje bana. Vi ställde upp med 10 damer och 10 herrar. Tyvärr (som vanligt) förlorade vi matchen. Nu hade ju inte detta någon betydelse , ty syftet med resan var att vi efter matchen oavsett resultat blev bjudna på vad danskarna kallar det . En förstärkt Dansk frukost.
  Siil o ägg, fläskestek , friterad spätta
  pannbiff, skinka m.m Öl och vin Fantastiskt gott Hemresan gick bra

  Rapportera

  Rapportera

 • 9 nov 2018 Kjell - IngeUde

  Hej Jag börjar med att rätta till Jan Sjöbloms resultat mot Kävlinge.
  Ska vara 560 p inte 650 .Rätt ska va rätt.
  Janne har redan beskrivit utgången av matchen. Så kan det bli ibland. Efteråt kan man tycka att som lagledare göra någonting för att säkra resultatet. Vi ledde med 8 - 7 inför sista serien.
  Då är det svårt att ändra något. Det är bara att hoppas på turen. Bara en sån sak som att Jan Sjöblom hade 6 hål i fjärde serien. Roligare kan man ju ha.
  Vi tar nya tag i laget och ser framemot Lomma i nästa match den 22 November kl hör o häpna 09 00.
  Vem f.........an är vaken kl 09 00.
  Okey vi kämpar.
  Ha en trevlig helg . Glöm inte pussa bowlingarmen innan Ni kryper till kojs.
  Hälsningar från Er lagledare
  Kjell-Inge Ude

  Rapportera

  Rapportera