3 oktober 2009
11:00

Dals Långeds IK

Referat: Laxarby IF - Dals Långeds IK

Match 18 och sista för säsongen. Inget skönspel men vi tog en rättvis seger och fullbordade en KANON-säsong!!!

1:a halvleken började ganska jämnt med spel mest på mittplan. Efter ca. halva halvleken fick vi grepp om matchen och fick igång vårt passningspel, men skapade inte så många chanser. I den 23:e min fick Linn fritt skottfält från ca. 25m och avlossade "tåpaj-kanonen" och bollen smet in intill ena stolpen, 1-0! Efter detta hade vi ett par bra chanser där Hanna var närmast efter bra passningspel hela vägen, men skottet gick utanför. Lite avvaktande och passivt spel av oss.

I 2:a halvleken var lite mer aggressiva men tappade då vårt passningsspel, och det blev mest chansspel där dock vi hade ganska bra grepp om matchen, men skapade inga klara målchanser. Nu gjorde DLIK-tjejerna det riktigt bra och stressade oss hela tiden, så det var en tuff match i ett bedrövligt väder, med "småspikregn" och nästan minusgrader! Stort plus till att vi inte släppte till något skott eller målchans mot oss, det som kom tog Johanna mycket säkert!!

OK- det var sista matchen och vi krigade till oss en ny seger! Bra krigarmatch tjejer!