Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lerums BK J18/J20

Följ

J18/J20

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lerums BK
Ishockey
J18/J20
Lerums BK

Billotter

10 mar 2016 7 kommentarer 413 visningar
Magnus Bergsman
7 kommentarer
  • 10 mar 2016 Pia Persson

    Kan man lämna tillbaka de lotter man inte fått sålt eller är man tvingad att köpa alla själv ? Går det att swischa in pengarna ? Tacksam för snabb återkoppling .

    Rapportera

    Rapportera

  • 10 mar 2016 Pia Persson

    Fruktansvärt krångligt att betala in dessutom om man betalar in från Nordea . Är det en Swedbank ? Ska man lägga till en nolla imellan numrerna ? Swisch är inte att tänka på 2016 ? Och ingen har svar på om man MÅSTE betala för lotter man inte fått sålt .
    Höj avgiften istället får sånt här krångel .

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 mar 2016 Pia Persson

    Mest skrev jag av frustration när man jobbat hela dagen och kvällen och kommer hem sent . Bara min personliga åsikt att lotterna är inte speciellt lättsålda heller och väldigt luddig information hur man rättar dem osv så det slutar alltid med att vi föräldrar för köpa alla själv . Har man tur får man sålt en till två lotter och nej detta behövs inte springas på möten i styrelsen . Finns säkert många som tycker detta är bra . Kan dock tycka att de borde finnas alternativ till betalning . Tex swish . Hade nog underlättat för många . Har någon annan Nordea ? För om jag fattat rätt efter en hel kvälls gogglande så när man väljer bank går det inte välja Alingsås Sparbank utan man för välja Swedbank . Skriva alla nummer i en följd fast ta bort strecken och lägga till en nolla i mellan de båda numrerna så att det blir ett nummer på 15 nummer i rad . Nån som kan bekräfta ?

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 mar 2016 Pia Persson

    Då ingen kan svara har jag chansat . Hoppas det blev rätt . Trevlig helg !

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 mar 2016 Håkan Weinö

    Har för mig att det kommer upp när man betalar hur man ska göra med nolla o dylikt?!
    Det går faktiskt att sälja lotterna med lite jobb!Tidigare år har jag köpt alla själv (18 st)
    I år tänkte jag att jag skulle lägga ner lite kraft att sälja så jag la ut på FB och sålde 15 styck och 4 på annat sätt!
    Kan killarna åka tryggt med buss till bortamatcher är det ju värt varenda lott👍man kan ju vinna bilen själv oxå😜
    Bara min åsikt
    Trevlig helg

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 mar 2016 Marie Valinder

    Hahahah Heja Håkan!!!

    Rapportera

    Rapportera

  • 18 mar 2016 Pia Persson

    Som sagt Jag FATTAR vad lotterna går till ect ect vad jag ville är att det skulle finnas tydligare information om HUR man betalar in . Inte helt självklart att Alingsås sparbank är en Swedbank och nej det kommer inte upp hur man ska göra med nollor och dyligt då hade jag ju aldrig frågat hur man gör om allt var tydligt . Kan tycka att en klubb som bara har en lokal bank kan ha ett alternativ som Swish med endast ETT nummer och det funkar från alla banker och kommer in direkt utan några bankdagar . Toppen att ni andra kan sälja lotterna så lätt , det vara bara min personliga åsikt då mina vänner och bekanta bor utanför Lerums kommun och där av blir svår sålt då priserna är lokala utom bilen då . En tydligare info om betalningssätten är inte för mycket begärt så att man KAN betala in även om man får köpa alla själv eller fått sålt . Det var allt ! Ha en härlig helg !

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in