12:10

IK Sturehov

Referat: Latorps IF Futsal - IK Sturehov

PREMIÄRSEGER!

Vid lunchtid idag lördag tog vi första segern i division 2 futsal. IK Sturehov stod för motståndet och det blev en ganska fartfylld match och tillslut en stabil vinst.

Martin Herlin debuterade i målet för oss i Latorp i en annars igenkänd trupp som varit med så många gånger förut. Det blev en pangstart i matchen där vi gör 1-0 redan efter nån minut, efter en hörna och flertalet blockerade skott så får Lukas Fahlström bollen centralt i planen, dunkar iväg en klassisk tåpaj som sitter i nättaket. Snyggt utfört och perfekt start! Vi fortsätter skapa chanser efter det men gör tyvärr inget mål vilket för att "Hovet" tar sig mer och mer in i matchen och skapar lägen, men Herlin står i vägen för dem.

Andra halvlek är ungefär identisk med första, mestadels vi i LIF som styr spelet och med ett Hovet som försöker sätta press och hitta en kvittering. 2-0 målet kommer i mitten av andra halvlek, Martin Fransson och Sebastian Lööw pressar till sig bollen och kommer i friläge tillsammans, där kapten Fransson spelar enkelt fram till framrusande Sebastian Lööw som enkelt trycker in den. Stabilt och bra utfört!

Överlag en godkänd laginsats efter fåtalet träningar. Vi fortsätter gnugga på och det känns såklart bra med en seger i premiären!

I Mål: Martin Herlin
Första fyran: Pontus Björkman, Erik Gustavsson, Linus Bernström, Lukas Fahlström
Andra fyran: Olle Engström, Sebastian Lööw, Adam Johansson, Martin Fransson
Bänken: Samuel Edvärn och Douglas Viskonts, Dogge som stod för ett piggt inhopp.