Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Latorps IF Futsal Herrar

Följ

Futsal Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Latorps IF
Fotboll
Futsal Herrar
Tabell
Lag M V O F P
1 Latorps IF Futsal 7 7 0 0 21
2 IFK Askersund 1 0 0 1 0
3 IK Sturehov 1 0 0 1 0
4 Sköllersta IF 1 0 0 1 0
5 FC Päronbollen 1 0 0 1 0
6 IF Eker Örebro 1 0 0 1 0
7 Lillån FK 1 0 0 1 0
8 Rynninge IK 1 0 0 1 0

Match

Latorps IF Futsal

4 - 0
Mellringehallen.
18 november 2018
14:10

Lillån FK

Referat

Referat: Latorps IF Futsal - Lillån FK

SEGER NUMMER TRE!

Det stod match på schemat denna söndag och Lillån FK stod för motståndet i Mellringehallen. Tuff match på förhand men resultatet visar annat...

Lillån tog dock tag i matchen direkt och styrde och ställde en hel del, skapade några halvchanser men utan att trycka in den. Sedan kommer vi upp i vanliga Latorp nivå och börjar producera målchanser från samtliga spelare. Tillslut sätter vi dit den, en fin kontring av våra unga grabbar som väggar sig fram i banan, David Eriksson hittar över till andra sidan där Douglas Viskonts kommer med full fart och trycker dit den högt i nättaket. Fin omställning i 11e spelminuten. En ganska jämn matchbild fortsätter där Kevin Nilsson i målet får sträcka ut och göra några fina räddningar. Kevin Nilsson som normalt sätt är utespelare men som har gamla meriter som handbollsmålvakt gör det riktigt bra! 2-0 kommer i slutet av första, skott på hörna av Pontus Björkman som det blir retur på, David Eriksson hugger direkt och sätter dit tvåan. Bekväm ledning i paus!

Vi kommer ut till andra halvlek och bara kör på, är inte oroliga över någonting och forsätter att skapa lägen. Det är våra yngre förmågor som producerar idag men vi glömmer inte bort rutinen från de "äldre" och framförallt det taktiska kunnandet hos dem. Samtliga gör jobbet tillsammans! 3-0 gör Douglas Viskonts, tar emot en fin långboll, vänder bort sin försvarare och rullar in den under målvakten. "Dogge" är stekhet idag och sätter dessutom 4-0 målet på långstraff. Hattrick denna söndag!

Seger nummer tre och vi trummar på!