4 maj 2024
13:00

Kulltorps GoIF

Förlust i Råslätt

Det blev förlust på konstgräset i Räslätt med 5-2 efter en match då vi i stora delar av första halvlek fick spela väldigt mycket försvarsspel.
Vi började ändå matchen riktigt bra och första tio minuterna hade vi bla en ribbträff och 1-0 där kanske halvleken hade sett annorlunda ut.
Av någon anledning blev vi sedan väldigt låga i försvarsspelet och framförallt passiva och fick stora problem med Råslätts kantspel.
Vi stack ändå upp i några omställningar med bl.a. 2st frilägen som man behöver få in i mål om man skall ta poäng i sådana här matcher.
Målen trillade in med jämna mellanrum och visst såg målen lite billiga ut men samtidigt gjorde Råslätt det riktigt bra och de är svåra att stå emot när det flyter på för dem.
0-4 i halvlek och vi var långt ifrån nöjda.

Vi lovade varandra i pausen att komma ut i andra halvlek och få till ett bättre resultat.
Vi flyttade upp försvarsspelet högra upp i banan och det blev bättre.
Reduceringen kom till både 1-4 och 2-4 och det kändes som vi var riktigt på gång.
Tyvärr hade vi inte riktigt orken till att komma ikapp å när vi jagade 3:an kom Råslätt upp i en kontring och satte slutresultatet till 2-5.
Vi gör det mycket bättre under andra halvlek och vinner ju halvleken med 2-1 så det tar vi med oss framåt.
Vi gratulerar Räslätt till välförtjänt seger och helt ärligt så är Råslätt det kanske bästa motstånd vi stött på i år men vi har definitivt potential att rubba dem bara vi är påkopplade hela matchen.