19:00

Kubikenborgs IF

Stor publik såg Kuben vinna på Myggvalen

Stor publik, nästan 300, hade kommit till Myggvallen för att se sina hemmafavoriter Fränsta bli det första laget att knyta upp svansen på "Tigerränderna". De överlägsna serieledarna kom nämligen till spel med nio raka vinster och jagade en tionde.
Gästerna gick tlll paus med 0-4 i halvtid vilket kändes som alldeles för stora siffror sett till spel och chanser, men Högbom i målet gjorde några viktiga räddningar.
Fränsta inledde piggt i den andra halvleken trots det stora underläget och till publikens förtjusning fick man också utdelning när Oskar Nordlund nickade in 1-4 efter sex minuter.
Det var sedan bud på ännu en reducering innan Kubarna tog tillbaka taktpinnen och kunde göra två mål ytterligare sista tio. Linus Hallenius dribblade inne i FIK:s straffområde och gav sig utrymme till en sorkmördare och på stopptid krönte mittfältsgiganten Mehmed Hafisivic sin fina insats med att göra 1-6.