Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Kinna IBK P07

Följ

P07

Följ oss för uppdateringar
Följ
Kinna IBK
Innebandy
P07

Sommarinfo!

31 jul 2018 20 kommentarer 768 visningar
20 kommentarer
  • 31 jul 2018 Hanna Karlsson

    Kinna IBK, styrelse...... att ni inte har sagt något om klagomål eller överhuvudtaget lyft luren och pratat med Patrik gör mig så jävla förbannad! Ett stort TACK till Dennis som har fått vara Kinna IBK’s ”springpojk” som är den mest ärliga och ”vågar” säga något. Du ska ha mest eloge i detta. I detta ärende som Kinna IBK visar, tack vare att Dennis meddelat Patrik, så bevisar det bara hur det kan bli om man inte PRATAR med varandra! Blir så less och besviken. Hur lätt är det för en ledare att ändra på detaljer om ingen säger vad man känner.

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 jul 2018 Tobias Arneros

    Så tråkigt och så dåligt att inte lyfta problemet utan bara komma med en sån sak från tomma intet! En ledare med större engagemang och intresse får man leta efter! Hoppas att det går att lösa detta annars så får du ta över/starta ett annat lag så följer vi med!

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 jul 2018 Charlotte Ekstrand

    Ofattbart!!! Hur kan man behandla någon såhär? Hur kan man bara lyssna på ett fåtal föräldrar och ta ett sånt här beslut? Vi är ett stort lag med många föräldrar och jag tror att vi är fler som tycker att Patrik är en fantastiskt engagerad tränare och ledare som har utvecklat laget. Att vara på alla träningar samt driva två serier med allt vad det innebär kan man inte bortse ifrån. Innan klagar på någon annan så kanske man ska ge personen en möjlighet att ge sin syn på det hela.

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 jul 2018 Linda Vestlund

    Så ledsamt att höra! Har aldrig träffat en tränare med större engagemang och intresse för barnen och sporten.
    Du Patrik är väldigt inkluderande och får alla att känna sig välkommen och delaktig i laget.
    Bättre sammanhållning bland tränare, barn och föräldrar än det är i Kinna IBK P07 kan jag inte tänka mig.
    Säger som Tobias, löser det sig inte så hänger vi med dig någon annanstans :-).

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 jul 2018 Jonas Moberg

    Hej spelare och föräldrar i P07. Jag vill kort klargöra styrelsens ståndpunkt. Vi har under säsongen fått höra om flera exempel på tvivelaktiga beslut Patrik tagit som tränare/coach. Vi har därför genom Dennis Jelse haft samtal där vi önskat motiveringar till de beslut Patrik tagit. Vi har också bett honom att ta större hänsyn till den inställning till barnidrott som det står om i våra handböcker. Styrelsen har inte tagit något beslut om att Patrik som person skulle vara olämplig som tränare. I ett samtal tidigare idag har även jag diskuterat dessa frågor med Patrik. Patrik tog själv beslutet om att avsäga sig sitt uppdrag som ledare i P07 då han anser att han inte kan justera sin ledarstil. Kinna IBK är beroende av engagerade vuxna men idrottande på barns villkor är vårat syfte. Det ska vara utvecklande för både barn och vuxna att engagera sig i Kinna IBK. Styrelsen ber att få återkomma med en lösning i tränarfrågan i samarbete med alla fantastiska spelare och föräldrar!

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 jul 2018 Jessica Johansson

    Va??? Är det här på riktigt??? Bästa tänkbara innebandytränaren! Så duktig, kunnig, lyhörd och engagerad. Min son har spelat sedan laget startade och jag har sett hur Patrik fått honom att växa!
    Jag har själv suttit i styrelsen i en fotbollsklubb i många år och vet vad det innebär att fatta diverse beslut. Men inga beslut togs utan att alla parter bjudits in och fått berätta hur man tänker och känner. Det mesta går att lösa om man pratar om det.
    Jag förutsätter att styrelsen för Kinna IBK läser den här tråden och ser alla fina ord som sägs om Patrik. För vi är många som är jävligt nöjda!

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 jul 2018 Daniel Lovebro

    Blev verkligen förvånad över detta. Jag har ingen son i P07 utan i P06 men Patrik var tränare när P07 och P06 var samma lag. Då var han en så duktig och engagerad tränare, och tror att Patriks engagemang bara vuxit sedan dess. Det var delvis Patrik som gjorde mig till den tränare jag är idag i P06. Hoppas alla parter jobbar vidare med detta så att det får en lösning. #stöttapatrik

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 jul 2018 Frida Blank

    Så tråkigt att höra! Vi har verkligen upplevt att barnen utvecklats och peppats av ett tydligt ledarskap.

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 jul 2018 Clare Skoglund

    Helt otroligt! Världens bästa innebandy lag behöver världens bästa innebandy tränare. Det är det roligaste som finns att kolla på när killarna har så roligt och kul ihop och utvecklas tillsammans till ett fantastiskt gäng. Hoppas vi kan lösa detta för att du gör en helt otrolig jobb Patrick och vi vill inte att du ska sluta.

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 jul 2018 Emmelie Callheim

    Riktigt tråkigt! Du är en tränare vars engagemang smittar av sig på våra barn och driver dem till utveckling. Du har skapat ett fantastiskt bra lag, ta med dig det Patrik

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 jul 2018 Magnus Svernfors

    Patrik - det finns ingen som skulle kunna bedriva verksamheten bättre än vad du gör och som du ser i tråden har du VÄLDIGT STORT stöd från föräldragruppen. Hoppas på en snabb och bra lösning med dig vid rodret som gör att killarna kan se fram emot en ny och rolig säsong. Du är vår coach (tillsammans med Christian så klart)!

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 jul 2018 Martin Johansson

    Fick precis höra detta och förstår ingenting. Det upplevelser jag har av Patrik och P07 har varit mycket positiva och min son Oskar har alltid tyckt väldigt mycket om innebandyn. Utöver Patriks stora kunskaper och engagemang så tycker jag även att han har hanterat det på ett bra sätt att gruppen har ökat med fler spelare. Som förälder har jag tyckt att det varit väldigt roligt och utvecklande för min son. Tycker dessutom att gruppen som helhet (ledare, spelare och föräldrar) funkat mycket bra. Hoppas verkligen att det här ordnar sig. Patrik du har definitivt familjen Johanssons stöd för det stora och bra arbete du har gjort. Hoppas att du och Christian är kvar i höst.

    Rapportera

    Rapportera

  • 1 aug 2018 Sofia Fransson

    Jag och min man blir så ledsna när vi får höra hur styrelsen har behandlat Patrik. Vi är båda två engagerade i olika verksamheter för barn och vi har aldrig träffat på en ledare som är så genuint intresserad av barnen och som lyckas både vara kompis, coach och samtidigt hålla en hög disciplin. Det är inte massa snack under genomgångarna, inga barn springer omkring vind för våg och alla ser ut att ha roligt på träningarna. Våran Noa hade en period när han var lite blyg och det var jobbigt med stora grupper. Vi pratade med dig Patrik, och sen var problemet löst och Noa kunde t o m vara med på Warbergsspelen. Vi förstår om du inte vill fortsätta efter styrelsens påhopp, men det är en stor förlust för Kinna IBK som blir av med en bra tränare och antagligen ett helt innebandylag...

    Rapportera

    Rapportera

  • 2 aug 2018 Peter Lagerhult

    Förstår ingenting ! Från första stund har Vi varit imponerade av ditt engagemang för Kinna IBK . De smittat av sig på oss föräldrar och inte minst så bygger de ett bra lag ! Vi är jättenöjda med dig som tränare ska du veta .. hoppas att detta kan lösa sig på nått vis.. du har vårt stöd !

    Rapportera

    Rapportera

  • 2 aug 2018 Björn Bergqvist

    Väldigt tråkigt att höra detta. Benjamin är så otroligt glad och tacksam för att ha Patrik som tränare och laget har en fantastisk sammanhållning mycket tack vare hans stora engagemang. Hoppas att detta löser sig på bästa sätt!

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 aug 2018 Therese Lindh

    Vi är många föräldrar som är oerhört tacksamma för Patriks stora engagemang som ledare. Det framgår tydligt! Nu vet vi ganska lite om vad det handlar om. Jag hoppas på att styrelsen och Patrik kan ha en fortsatt diskussion och att det inte stannar här. Jonas, ordförande skriver att det är Patriks beslut att avgå, alltså inget krav från styrelsen. Patriks beslut får vi respektera, men jag hoppas på en fortsatt dialog som leder fram till en rolig innebandysäsong med killarna.

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 aug 2018 Patrik Karlsson

    Hej.
    En liten uppdatering.
    Många föräldrar har hört av sig, flera har jag träffat personligen och många har skrivit i tråden. Tack för alla fina ord!! Det glädjer mej att 98% är nöjda med mitt och Cristians jobb.. Många ställer dock samma fråga.
    Vad händer nu?
    Ingen aning. Bollen ligger i styrelsens händer och de har möte nu på onsdag 15/8 och efter det kanske vi kan få ett slutgiltligt besked om hur de tänker kring frågan. Flera av er föräldrar har begärt att få till ett möte med ordförande eller styrelse och det hoppas vi att de kan lösa inom kort.
    Mycket ligger på deras axlar just nu och för egen del hoppas jag på att de skall förstå vilket stort misstag de är påväg att göra och tar sitt förnuft tillfånga och löser problemet på bästa sätt för våra barn/ungdomar i P07.
    Uppdatering kommer i tråden.
    //

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 aug 2018 Marie Ehrnberg

    Vår familj har sett framemot en ny innebandysäsong med alla goa barn och föräldrar och i synnerhet med dig som tränare Patrik! Vi håller alla våra tummar och tår att allt löser sig till det bästa. Hälsningar Melker, Johan och Marie.

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 aug 2018 David Mattsson

    Helt obegripligt!
    Love älskar att gå till innebandyn, och det förstår jag.
    Jag har har aldrig mött sånt engagemang, glöd och gemenskap i ett helt lag förut. Då menar jag hela laget från tränare, grabbarna och föräldrar.
    Tror det är ganska sällsynt...
    Vi ser fram emot en ny fantastisk säsong med dig som tränare Patrik!
    Det blir inte samma sak annars.
    Hälsningar Love, Anneli och David

    Rapportera

    Rapportera

  • 17 aug 2018 Patrik Karlsson

    Hej alla.
    Igår Torsdags var vi på möte, jag, Cristian, Clare och Gustaf från P07, Jonas och Dennis från styrelsen.
    Vi hade ett jättebra snack men som i alla möten är vi inte helt överrens med alla synpunkter vi har men kan acceptera varandras olikheter och åsikter.
    Jag fick ett bra tillfälle att förklara för styrelsen varför jag har agerat som jag gjort i vissa avseenden och endel accepterades och vissa saker kan jag ändra på. Skönt ibland att få ett wakeup call, synd bara att det blev på detta sättet och att det behövde gå såhär långt.
    Jonas kommer att komma ut med en kallelse till ett föräldrarmöte inom kort där ni alla får lufta era tankar och funderingar till vad vi skall göra i framtiden och varför det har blivit som det blivit och vad vi skall göra för att göra det bättre till 2018/2019.
    Jag kommer att ta mitt beslut om att stanna kvar eller inte efter mötet.
    Tills dess, sköt om er alla så ses vi snart!
    //Coach

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in