Backar: Stina, Elin A, Elin O, Märta, Junis, Petronella
Anfallare: Malva, Alma B, Maria, Ellen, Elina, Elin D

Idag var en viktig match och det märktes både på paln och på läktaren. Poäng och Kinna IBK skulle stå som seriesegrare!

Period 1:
(Undertecknad missade de 10 första minuterna....)
Elina var en av alla tjejer som kämpade bra idag - hon vinner boll nere i hörnet och kan passa Frida som dock inte riktigt når fram till bollen. Sekunderna senare skjuter Malva i ribban!
Emma ser Elin D vid andra stolpen och slår en pass som Elin så när får tag på.
Det är en tät och intensiv match och det skapas lägen åt båda håll hela tiden. Åskådarna sitter med andan i halsen!
Frida får in bollen till Alma men målvakten hinner få ut ett ben. Märta hittar Elina men målvakten är med.
Närkamperna duggar tätt och vi som hejar på Kinna tycker att Rydboholm spelar lite väl tufft.

Period 2:
Kinna sätter fart direkt efter tekning - Stina avancerar och skjuter ett skott som målvakten räddar. Rydboholm ställer om och Ella har lika mycket att göra som Rydboholms målvakt.

Frida kämpar till sig bollen bakom mål, får in den till Alma som inte riktigt får till ett avslut, men bollen kommer ut igen och Malva kan stänka in 0-1!
Direkt efter målet trycker Rydboholm på och skapar stor press på Kinna. Ett av deras lägen resulterar till slut till 1-1. Kinnas försvararna är oftast först på bollen men under en period lyckas inte Kinna ta tillvara bollarna som kommer från försvararna utan bollen kommer tillbaka lika fort igen.

Malva slår en snygg stickare till Frida mitt i plan - Frida är så när att hinna före målvakten till bollen! Emma, Ellen och Maria har ett bra samarbete, men klubbor från Rydboholm kommer ideligen emellan. I elfte minuten slår Märta en lång pass till Elin D. Elin gör inga msistag utan sätter 1-2! Men återigen blir Rydboholm peppade av baklängesmålet och kan trycka på och reducera till 2-2. De kan också i slutminuten på perioden ta ledningen för första gången i matchen. Ella gör en snygg räddning på första skottet, men kan inte hindra returen från att gå in i mål. 3-2 till Rydboholm.

Period 3:
Malva och Alma startar andra perioden med att Alma försöker vända och klappa till bollen. Men målvakten är med. Petronella följer med upp och skjuter. I tredje minuten får Kinna ett frislag som Elin O petar till Märta som kan trycka in 3-3!

Det är en tempofylld match där lagen turas om att ha boll och skapa lägen. Åskådarna lever sig in i matchen och gör allt för att stödja Kinna att kunna ta en poäng idag. Emma försöker - avancerar och skjuter, men tyvärr utanför. Stina hittar bra passningar bla till Elin D längs sargen. Elina hittar Malva som skjuter utanför. Elina skjuter och en Rydboholmspelare styr nästan in bollen i eget mål. Elin D passar Elina vars skott målvakten gör en superräddning på! På tal om superräddningar så gör Ella (som vanligt) en kanonmatch med massor av räddningar - orkade inte skriva ned alla!

Försvararna får jobba hårt idag med ett Rydboholm som sätter hård press och som också vill vinna matchen! Elin O får till och med slå undan på tennis i målområdet. Alla försvarare (Stina, Petro, Elin A, Stina) var lika alerta som Elin O idag.

Det dröjer ända till sista minuten innan Kinna kan avgöra och vinna matchen idag. Frida kan skjuta in 3-4 där vi alla var oroliga att bollen inte var inne - men domaren stod bra till och dömde mål.

Kinna slet och kämpade för dagens seger och i och med segern kan tjejerna stoltsera med att vinna serien!!