Referat: Kalmar Södra IF - Kalmar City BK

Kalmar Södra IF - Kalmar City BK 0-3 (0-3)

0-1, (6) - Nikita Chistyakov (Azad Eliassi)
0-2, (10) - Ayham Al Hasson (Samer Kanaan)
0-3, (13) - Ayham Al Hasson (Nikita Chistyakov)

Ayham Al Hasson

Matchens lirare:
Julius "Julle" Engström

Kommentar ifrån assisterande tränaren Peter Engman:
" - Otroligt bra start av oss! 3-0 efter 13 minuter! Och, de första 25 minuterna är nog det bästa jag sett under min tid i Kalmar City BK! 1-0 är ett fantastiskt distansskott av Nikita! 2-0 kommer efter en fin djupledspassning ifrån Samer, när Ayham sedan vänder bort en back och mycket snyggt placerar in bollen via stolpen! 3-0 är ett nytt distansskott ifrån Nikita, som räddas av målvakten och Ayham slår in returen! Det var bud på fler mål efter det, men de uteblev.. Spelmässigt är vi klasserna bättre än våra motståndare denna matchen och vi rullar stundtals boll riktigt, riktigt fint över hela banan och vi är trygga med bollen! Defenstivt är vi mer eller mindre helt felfria och det kändes inte som att Kalmar Södra kom till några direkt heta lägen överhuvudtaget! Bra första halvlek, lite svagare och sämre andra.. Hur som helst, en klart rättvis seger och en bra start på försäsongen! "