För oss gamla blåtoppar känns det fantastiskt roligt att läsa om framgångar för klubben. Gott jobbat grabbar.

Rapportera

Rapportera

• 12 sep 2020 ulf juhlin

Femte raka 😎💪
    Gott att se att det lossnade rejält för våra blå grabbar i andra halvlek. 4-0 var ju fullt välförtjänt.
    Tre fina spelmål och ett på straff.
    Grattis till mr hattrick, vår nr 7 Aki Papadimitropoulus, ett av målen var väl ett av de vackraste på flera år på anrika skansen, ett kanonskott ribba in. Vackert Aki !
    Det fjärde och dagens sista gjordes av Diyar Tasin efter ett fint anfall.

Rapportera

Rapportera

• 9 sep 2020 Gäst

Bra lista på hall of fame, men hur kommer det sig att inga äldre lirare finns med, tex från Nilsson familjen, Åke stenberg mm.

• 27 aug 2020 ulf juhlin

Segersången ekade igen på Skansen efter dagens match mot BT 20, en fullt rättvist Viktoria med 3-1 efter 3-0 i halvtid. Första halvlek dominerade Klubben fullständig, 3-0 i underkant. Säker straffexekutor var Aki fram till 1-0 följdes upp av två vackra spelmål, båda gjorda av Mondy, finfina framspel av Leffe och Aki. Noteras också två ribbträffar av Omar, bl a ett kanonskott från 30 meter. I andra reducerade BT 20 till 3-1 men segern var aldrig i fara.
    Böda nästa

Rapportera

Rapportera

• 26 aug 2020 Sektion Blå

8-2 på två matcher! Full fart framåt imorrn nu grabbar!

Rapportera

Rapportera

• 14 aug 2020 ulf juhlin

Rättelse: Mondy är ju vår lagkapten ! Sorry Mondy, du visade också att du besitter stora kunskaper i fotboll, mycket bra idag tycker jag, enda plumpen i ditt protokoll blir väl straffmissen då...

Rapportera

Rapportera

Seger 4-2. Kul att bevista Fredriksskans igen, roligt för båda lagen med publik inramning och kanonväder. Första halvlek slutade 4-0 med många fina och vackra mål i Norra Tångs kasse. Kunde och borde varit något mer mål framåt. Lite av scenförändring i andra halvlek som dagens motståndare vann med 2-0. Ängslan och nervositet präglade vårt spel. Men klubben höll undan och gick segrande ur striden. Skönt. Tyckte att backkämpen och vår lagkapten Putte Karlsson var bäst på plan. Kul !