Referat: Nedansjö/Västra - Kubikenborgs IF

1-2 Max Eriksson (Johan Skog)
1-3 Johan Skog (Max Eriksson, Emil Norrman)
varning: Emil Norrman, Joel Januzaj, Pontus Lund
utvisning: Ludwig Engström

Så var det dags för årets sista seriematch. Sjukdomar och skador medförde att vi inte hade full avbytarbänk. Men det gick bra ändå. Nedansjö började bäst och gjorde helt rättvist 1-0 på straff efter 8 minuter. Tack och lov fick vi in kvitteringsbollen 3 minuter senare genom Max Eriksson på ett fin framspelning från Pontus Lund. Resultatet stod sig halvleken ut fast det hade inte varit orättvist om vi hade haft något måls överläge på alla de chanser som vi lyckades skapa. Efter endast 4 minuter av andra halvlek så får Nedansjö sin andra straff men den skjuts inte bättre än att den går utanför. Puh! Sen tar vi över mer och mer så man väntar på ett ledningsmål och det kommer rättvist efter 17 minuter av andra halvlek, återigen genom Max Eriksson. Det 3:e målet görs av vår skyttekung Johan Skog. I slutet på halvleken får vi en straff där man skickar fram Max för ett ge han chansen att få göra ett hat-trick. Tyvärr så skjuter han över och stannar därmed på 2 mål och 1 målpass. Plus till Max, Joni Caddick och den hårt kämpande Pontus Lund samt Robin Sandström i målet. Övriga godkända.

mån 28 maj 2012, 19:00 Nedansjö/Västra - Kubikenborgs IF 1 - 2
sön 5 aug 2012, 18:00 Kubikenborgs IF - Nedansjö/Västra 3 - 2