Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om KIF Örebro DFF F19

Följ

F19

Följ oss för uppdateringar
Följ
KIF Örebro DFF
Fotboll
F19

Om KIF Örebro DFF F19

KIF Örebro F19 spelar under 2023 i Svenska spel F19 södra. Vår målsättning är att utveckla unga talanger till KIF Örebro, och till svensk fotboll i stort. Vi har samarbeten med flera lokala föreningar och vårt eget F17 lag samt A-lag.

Vi tränar och spelar våra matcher på Behrn Arena. När vi spelar kan ni få information om här på hemsidan eller på svensk fotbolls sida för F19: https://www.svenskfotboll.se/serier-cuper/tabell-och-resultat/svenska-spel-f19-sodra-2023/102570/

Lagets ledarstab under 2023 består av huvudtränare Emelie Lundberg, assisterande tränare Sandra Johansson, målvaktstränare Andreas Rigbäck samt fystränare Lucas Skoog.

Truppen består av ett gäng talangfulla tjejer som har lokala klubbar som moderklubbar men också morderklubbar från andra städer. Vi erbjuder en tuff träningsmiljö där fokus är på utveckling som lag men också som individ. Alla våra spelare går fotbollsprofil på gymnasieskolorna i Örebro och fotbollsprofil i grundskolan.

KIF Örebro satsar på unga talanger och F-19 är en del av förberedelsen till eliten och seniorfotbollen.
Vill du veta mer om hur satsningen fungerar i KIF Örebro? Hör gärna av dig till talangansvarige Emelie Lundberg: emelie.lundberg@kiforebro.se eller 0733-540955.

Hoppas vi ses på Behrn Arena under säsongen!