Enligt önskemål kommer här ett litet referat.
Vår 3:e träningsmatch som spelades i spelform 9-manna.
Uppladdning med gemensam fika innan är alltid trevligt men frågan är om vi inte satt ner lite för länge, vi blev lite sen till uppvärmning och fick stressa igenom lite.
Så här måsta vi allihop bli lite bättre och komma igång med uppvärmningen senast 30 min innan match.
Matchstart var i kategori ”mindre bra start” för klockan visade sekunder fortfarande när vi åkte på första målet.
När vi väl fick till passningarna så kunde vi också etablera ett lite tryck och spel framåt men vi har egentligen svårt hela första halvleken, dålig vilja, rörelse, koncentration etc.
I halvlek pratade vi inte direkt om resultat 1-3 utan mer på prestation. Liten avstämning om vart och vilken position ni trivs bäst på, liten taktisk förändring och att ni själva bestämde er för att andra halvlek måste bli bättre.
Vilket det också blev. Lite känslan av att vi börjar hitta rätt med fler och fler saker. Vi kom upp i högre press och kom allt oftare till bra avslut. Målen kom också i jämn tack och ganska snart hade vi kvitterat. Nu var vi inne i en bra period och tog även ledningen. Efter det tog FCT över lite igen och skapade ett par bra chanser till kvittering men Tova visade bra klass och gjorde en avgörande räddning på slutet.
Summering blir en bra genomkörare och förhoppning att vi är väl förberedda inför seriestart.
Avslutningsvis så var dagens glädjespridare vårt F13/14/15 gäng som stod för härliga hejarramsor, framför allt på slutet när vi behövde det som mest, stort tack för det !