Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Blackeberg Basket F13 Södra Ängby

Följ

F13 Södra Ängby

Följ oss för uppdateringar
Följ
Blackeberg Basket
Basket
F13 Södra Ängby
Tabell
Lag M V F P
1 Blackeberg Södra Ängby 2 0 0 2
2 Kungsholmen Eira 1 0 0 1
3 Alvik Ålsten Vit 1 0 0 1
4 Älta IF svart 0 0 0 0
5 Kungsholmen Kristineberg 2 0 0 0 0
6 AIK Basket Gul 0 0 0 0
7 Danderyd Basket Röd 0 0 0 0
8 Central Östermalm 0 0 0 0
9 Alvik Abrahamsberg Vit 0 0 0 0

Match

Blackeberg Södra Ängby

0 - 0
Edbohallen
14 oktober 2023
15:40

Kungsholmen Eira

Referat

Referat: Blackeberg Södra Ängby - Kungsholmen Eira

Referat Blackeberg Södra Ängby - Kungsholmen Eira
Säsongens första match inleddes aningen stressigt. Kungsholmen pressade på från start och drog upp ett högt tempo. Vi var lite ställda och drogs med i deras tempo. Vi kunde sakta men säkert lugna ner oss för att börja spela "vårt spel". Tjejerna gjorde många bra passningar, försvaret var stundtals väldigt bra och i anfall gick det fort. Vi tog dessvärre nästan alla skott från lite för långt håll och hade kanske kunnat plocka fler returer. Tjejerna kämpade såå bra trots det höga tempot.

Kungsholmen Eira var ett lag där alla såg likadana ut ;) De var lika långa, alla med långt hår i tofs (förutom en tjej med fläta) och att de inte hade nummer på tröjorna gjorde livet lite svårare för tjejerna när de skulle bestämma vem de skulle markera ;) Kungsholmen Eira spelade mycket på "långpassningar" vilket kan vara bra att komma ihåg till nästa gång.

Det var en jämn match och det är osäkert vem som vann men jag tror nog att den sista poängen gick till Blackeberg Södra Ängby ;)

Referat Älta IF Svart - Blackeberg Södra Ängby
Efter den första matchens många skott utifrån fick tjejerna på uppvärmningen bara skjuta på nära håll. Detta höll de i under matchen vilket resulterade i betydligt fler mål. I den här matchen såg vi Elena springa mot mål så fort vi hade inkast från sidan och Daniella skickade iväg långa fina passningar åt hennes håll vilket många gånger resulterade i mål till Blackeberg Södra Ängby! Älta gjorde inget åt detta och vi kunde fortsätta på inslagen bana. Vid övriga anfall tog någon av tjejerna tag i bollen och dribblade fram, ibland hela vägen mot korgen och ibland via passningar till kompisar.

Försvaret blev mycket bättre i den här matchen då tjejerna förstod bättre hur Johan ville att de skulle spela. Att de skulle backa hem och "stoppa" motståndaren strax efter mittlinjen. Detta resulterade dock i att en del motståndare hamnade fria nära vår korg.

Det var roligt att se att tjejerna tog till sig av coachningen och även för oss (mig och Johan) bra att se vad vi behöver lägga extra fokus på under träningarna fram till nästa match!

Vid pennan
Jenni
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M P
Daniella Forsberg 1 0
Irma Bengtsson 1 0
Nora Mazlomian 1 0
Rama Faye 1 0
M Spelade matcher P Poäng